Sandra Skinnars

Alla inlägg den 28 februari 2016

Av Sandra Skinnars - 28 februari 2016 18:45

Heeej! Antagligen märkte ni att jag har bytt design här på bloggen. Jag blev trött på det gamla och kände att jag ville förnya mig lite. Jag tänkte att jag ska berätta lite om min helg. I fredags på kvällen så pratade jag med Tommy på facetime och tog det lugnt antar jag.


Igår så facetime'ade jag med Tommy hela dagen typ och städade och målade lite. Idag så kom mormor och morfar hit och åt mat här och var här i några timmar före de åkte hem och nu sitter jag och facetime'ar med Tommy igen.


Som Tommy sa igår så ska jag till frissan på tisdag och det ska bli så skönt att fräscha till håret, jag ska bara toppa och slinga men ändå... Skönt! Imorgon ska jag antagligen åka till stallet någon gång och kanske köra Tinkos eller nått.


Snart får jag se älsklingen igen och tillbringa helgen med honom. Förresten jag tror inte att jag har sagt det, jag har sportlov denna vecka så jag ska mest bara ta det lugnt och antagligen vara i stallet en hel del ovh sen har jag antagligen inte berättat att senast Tommy var hit så firade vi ett halvår tillsammans och om ca en månad så har vi kännt varandra i ett år. Det känns så mycket längre! Så glad att jag hittade just dig älskling! <3


Puss och kram! Hoppas ni har det riktigt bra så hörs vi!


Ovido - Quiz & Flashcards