Sandra Skinnars

Alla inlägg den 4 maj 2014

Av Sandra Skinnars - 4 maj 2014 17:04

Hej! En stund sen jag uppdaterat ordentligt nu men. Det gick hur bra som helst på körkursen igåår och i fredags. Torsten skötte sig riktigt bra och hade för första gången, efter att han slutade som travhäst, kärra efter sig. Stressade inte alls nästan så det var ju bra.

Idag var jag först i kyrkan och sen har jag gjort läxor och övat på moppe efetersom att jag ska göra teori provet imorgon och efter det åka till bilskolan och övningsköra för sista gången. Härligt! Hoppas att jag klarar teoriprovet så att jag kan köra upp och börja köra och börja läsa på traktor teorin och skriva det så småningom. Men först ska jag koncentrera mig på moppe nu.

Imorgon är jag bara halva dagen i skolan för att kvart före två så ska jag vara och göra teoriprovet. Så yes, kör på halv dag då. Känns ändå skönt att mjukstarta veckan så.

Just nu så ligger jag i sängen och lyssnar på The Fooo och just nu är det låten Man Over Board som snurrar i öronen. Har lyssnat på The Fooo typ hela dagen medans jag övat på moppe.

<3 Sötaste killarna i världen <3

Ovido - Quiz & Flashcards