Sandra Skinnars

Alla inlägg den 25 juli 2014

Av Sandra Skinnars - 25 juli 2014 15:48

Hjälp! Blev nästan rädd när jag såg att det var nästan en vecka sen jag bloggade sist. Jag har tänkt skriva men sen gått och gjort något annat och tagit bort det jag börjat skriva. Så det har inte blivit av helt enkelt. Men jag ska berätta lite vad jag har gjort. Det som är värt att veta iallafall. (Och det jag kommer ihåg:p)

Vi har varit på villan sen förra fredagen och i måndags åkte jag och mamma hem och sov hemma och på tisdag så åkte vi till Vörå för att träffa mammas flickkusiner och jag för att träffa min småkusin Ellen. Det var jätte roligt att träffa henne igen eftersom att vi bara träffas en gång per år typ... Och det pågrund av att hon bor i Stockholm och jag här i Petalax i Finland så ja vi träffas inte alls ofta kan man ju säga.

På onsdags morgonen åkte jag upp till stallet och körde Katinka och Eleonor red Torsten och sista biten red jag Torsten. Det var första gången som jag red i crocs och inte ordentliga ridskor. Men det gick ju också bra. När jag kom hem från stallet så gick jag i duschen och sen åkte jag ut till villan och senare så kom Sonja och Sandra dit också och var där resten av dagen och vi hade jätte kul och simmade i hela två timmar.

Igår så kom min ena morbror och hans fru och deras två barn ut till vår villa och var där på kvällen.

Nu är vi hemma och mormor, morfar, farmor, farfar och min andra morbror har just åkt härifrån. De har varit här och firat Simme som fyller 14 år idag och nu ska vi bara packa lite och åka ut till villan igen. Ha det bra!

Ni kan ju skriva en kommentar om vad ni vill läsa så ska jag försöka skriva det.

Ludde på villan förr idag

Ovido - Quiz & Flashcards