Sandra Skinnars

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Sandra Skinnars - 28 februari 2013 21:00

Alltså fattar ni att februari är över? Inte jag. Jag har nu haft den här bloggen i ca 2 månader. Sommaren närmar sig och jag är glad. Så j*vla glad. Sommarlov med Katinka, kan det bli bättre? Jag ska tillbringa hela långa sköna sommaren i stallet med Katinka. Jag känner bara ett lyckorus genom hela kroppen när jag tänker på sommaren. Vill ha sommar nu!

Btw, nu när ni läser det här så sitter jag i en lastbil påväg till Nyko frys. Nåja, idag har jag mailat med Ellen en hel del. Jätte kul! Love you, Ellen and Katinka to! Kram! Och sov gott alla!

Av Sandra Skinnars - 28 februari 2013 10:28

Hittills idag så har jag kollat genom hela min garderob och det blev en hel del som ska bort. Sen nu så har jag varit på datorn och sen ikväll så ska jag förmodligen följa med pappa till "Nyko frys" (pappa kör räv- och minkmat) så då ska jag följa med dit. Men kan hända att jag inte bloggar nå mer idag. Vi får se hur det blir! Om jag inte hör av mig nå så ska ni ha en bra dag!

Av Sandra Skinnars - 28 februari 2013 09:30

Orkar inte ta nån bild. Men det här har jag i min väska: Almanacka, skolböcker, penal, läppbalsam, mynthon (stav), strepsils, burana, tuggummi, mobilen ibland. Tror det var allt!

Ovido - Quiz & Flashcards