Sandra Skinnars

Alla inlägg den 28 maj 2013

Av Sandra Skinnars - 28 maj 2013 19:07

Hej!


Nu har jag som ni kanske säkert redan sett bytt header och färger på designen. Headern är dock tillfällig tills jag orkar gå ut och fota och så vidare...


Idag har jag först varit i skolan, som faktiskt gick ganska snabb. Först så hade vi morgonsamling i festsalen typ hela första timmen, sen musik (chill), matte (fick ut proven, fick 9, riktigt nöjd), MAT, engelska (fick ut proven, fick 6+, mindre nöjd, Madde fick till och med bättre än mig haha), finska (slapp det pga. nå dans grejjs) och tillsist modde (som vi också slapp pga. dans grejj). Så ganska chill dag. 


Sen efter skolan så åkte jag hem och åt 2 smårgåsar (intressant fakta) och sen åkte jag till stallet. Hade tänkt gå ut och gå med Katinka men jag ångrade mig och bara ryktade henne noga istället. Efter att jag kom hem har jag bara tagigt det lungt. Mamma är ut och går med hennes nå kompisar och sa att jag skulle gå ut och gå med Ludde medan så jag ska gå när jag har skrivit klart det här inlägget.


Nu har jag bara 3 (!!!) dagar kvar i skolan. Jag kan inte fatta det! 


Just nu sitter jag och lyssnar på musik men nu ska jag sluta det hör inlägget före det blir för långt och gå ut med Ludde före mamma kommer hem. Puss och kram Sandra!

 

Ovido - Quiz & Flashcards