Sandra Skinnars

Alla inlägg den 27 maj 2013

Av Sandra Skinnars - 27 maj 2013 06:07

Hej och godmorgon!

Jag börjar att berätta om gårdagen. I stallet så först borstade jag Katinka och sen satte jag och Eleonor på alla grejjs. När vi kom till storhästarnas hage så stannade Eleonor där och sa att jag fick åka vart jag ville och att hon skulle rida Torsten där brevid hagen och att det bara var att ringa ifall det var nått. Jag blev jätte glad för då fick jag ju lite ensam tid med Katinka och Tina (Tina var fast efter kärran). Det var riktigt kul och härligt.

Sen när jag kom tillbaka till stallet igen så tog jag bort alla grejjs och borstade snabbt av Katinka och Eleonor satte in Tina i hagen igen. Sen visade Eleonor var alla saker fanns, 'så du vet ifall du åker själv nån gång' sa hon.

När jag kom hem från stallet så tog jag det lungt en stund och sen kom mamma på att vi skulle åka in till stan till City Market så ja. Där hittade jag faktiskt två par skor. Båda två för 19,95?. Så inte så värst dyra.

Sen på kvällen gick jag i duschen och sen och sova.

Idag så ska jag och hela 7:an till Arstu och det blir säkert inte så kul men bättre än vanliga timmar iaf.

Nu sjutton kickar jag igån sista skolveckan i 7:an!!! 5 dagar med idag och 4 dagar utan idag! Nu kan man räkna på en hand endast! Wohoo!

Här får ni bilder på Katinka och Tina (som är så snälla att de står still så att man kan ta kort) och skorna som jag hittade igår.

Ovido - Quiz & Flashcards