Sandra Skinnars

Alla inlägg den 14 juni 2013

Av Sandra Skinnars - 14 juni 2013 22:25

Idag har jag varit hos fammo och faffa typ hela dagen eller nått. Haha! Random day eller vad?! Nej men imorgon ska jag följa med pappa till Nyko frys och sen ska vi åka till villan där mamma redan är. Hoppas på soligt väder så att jag kanske kan sola lite. Det bästa med villan är att man kan sola och när man får för varmt så kan man hoppa i sjön och svalka av sig.


Jag ska försöka hinna skriva nått imorgon. Vi kommer hem från villan på söndag. Men nu ska jag sova. Jag är så jäkla trött! Kram :) Sov gott!

Stämmer bra det där! ;)

Av Sandra Skinnars - 14 juni 2013 08:38

Nu kan man välja var texten ska vara. Vänster, mitten eller höger. Man kan använda fet, kursiv och understruken. Och man kan sätta in en bild var man vill så nu kommer det bli ännu bättre. Ville bara berätta det så att ni vet! :D

Av Sandra Skinnars - 14 juni 2013 08:26

Hej och god morgon! Jag vaknade typ kvart före nio. Vet för f*n inte vad jag ska göra idag.

Vad ska ni göra idag?

Ni får önska något jag ska skriva om. Vad som helst! Så blir det som ett önskeinlägg sen då. Så snälla kommentera vad ni önskar jag ska skriva om. Tack i förväg! :)

Alltså nu ska jag berätta en liten sak bara... Jag bloggar för det mesta bara från mobilen. Så jag mobilbloggar nästan hela tiden helt enkelt. Men det går ju bra det också.

Nej nu ska jag sluta. Jag ska försöka börja blogga lite mer per dag. Kanske inte blir så långa inlägg men uppdatering typ. Kram :)

Ovido - Quiz & Flashcards