Sandra Skinnars

Alla inlägg den 3 maj 2015

Av Sandra Skinnars - 3 maj 2015 20:43

Har ni haft en bra helg? Det har jag, tack! I fredags var jag ju till stallet med Sonja och Sandra och då körde jag Tina och hade Tindra på släp och det var så sjukt roligt. Både Tina och Tindra skötte sig riktigt bra och men allt under trav är oacceptabelt (stav??) för Tina, Tindra var lite bättre och kunde skritta ibland. För Tina är det trav och galopp som gäller men det är ju härligt det också. Sen så hjälpte jag mamma att städa i källaren.


Igår gjorde jag först inte så mycket men sen gick jag ut och började harva och harvade en hel åker. Sen på kvällen beställde jag och mamma flygbiljetter till Stockholm tills september då vi ska dit på TFC´s konsert. Så taggad!


Idag gjorde jag inte så mycket på förmiddagen men sen där två tiden så åkte jag upp till stallet och hälsade på Torsten och Katinka och det var så roligt att träffa dem igen och de var så mysiga. Katinka har blivit mycket smalare också så det var roligt att se. Ikväll har jag varit hos Sonja och Sandra och haft det trevligt. Det ända dåliga idag är att jag har och har haft nackspärr. Det är antagligen från igår då jag harvade för jag körde med bakfönstret upp och det blåste lite och jag hade bara en långärmad tröja på mig... 


Nu ska jag snart börja göra mig klar för att gå och sova. Alarmet ringer kvart över sex för jag ska gå i duschen före skolan. Sen efter skolan så ska jag till optikern och sen då jag kommer hem därifrån så ska jag läsa på hälsoprov så imorgon blir det antagligen inget inlägg, men jag har skrivit ett tidsinställt som kommer upp. Men nu loggar jag ut för idag! Sov så gott och ha en bra dag imorgon! Kram!

Gulle troll <3

Världens finsáste shettis! Älskar dig Tinkos! <3

Ovido - Quiz & Flashcards