Sandra Skinnars

Alla inlägg den 16 maj 2015

Av Sandra Skinnars - 16 maj 2015 22:00

igår i stan så köpte jag en klänning som jag ska ha på skolavslutningen och en bh. Tänker inte visa bild på klänningen ännu. Ni får vänta till den 30:nde maj för då har jag skolavslutning!

Idag har jag städat i mitt rum i ca 4h... Blev sjukt trött på det ett tag men nu är det jätte härligt med ett nystädat rum. Efter att jag hade städat klart så tog jag det lugnt och sen så sminkade jag mig lite. Nu i helgen är det stafettkarneval och då ska vi i hejarklacken vara pirater så jag testade att sminka mig så som jag ska vara då. Här har ni några bilder:

För mig som nästan aldrig brukar ha mer smink än mascara på mig kändes det här jätte mycket men på nått vis gillar jag det... Inget jag skulle ha till vardags dock, men på kalas eller någon fest av något slag.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att ni alla mår super bra! Imorgon ska jag läsa på kemi prov och sen ska jag följa med Sonja och Sandra till stallet då de ska hoppa Guiness. Roligt ska det bli! Nu ska jag snart börja sova så vi hörs sen! Kraaam!

Ovido - Quiz & Flashcards