Sandra Skinnars

Alla inlägg den 30 mars 2014

Av Sandra Skinnars - 30 mars 2014 15:29

jag har bloggat från en dator nu pga. att min dator inte har något internet och att jag aldrig går ner i källaren på datorn här. Så det blir bara inlägg från mobilen tyvärr. Men nu sitter jag för en gångs skull framför datorn i källaren och lyssnar på Justin Bieber som jag inte lyssnat på nu på en ganska lång stund.


Igår var jag ju till Vörå på kalas, 150 års kalas faktiskt. Min mormor fyller 70 på fredag och morfars bror, som tillochmed var gift med mormors syster, har fyllt 80 år. Jag hade det riktigt roligt igår. Satt och lyssnade på när de andra vid bordet pratade på om typ allt och så sa jag ju förstås något ibland också och efteråt så åkte vi till mormor och morfar och var där en stund. Vi kom hem där runt halv tio skulle jag tro och då var jag så trött så jag gick och sova.


Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen och där ett tiden ungefär så cyklade jag upp till stallet och jag borstade Katinka riktigt noga och länge. Sen borstade jag även av Torsten lite och sen satt jag bara på en pall i stallet och myste med Katinka länge, länge. Har saknat henne så sjukt mycket nu de sista dagarna. Skulle kunna sitta i stallet en hel dag och bara titta, prata och mysa med hästarna, tog också några bilder på både Torsten och Katinka idag. Här kommer en på varje...

Söta Torsten

Söta Katinka

Här får ni en bild på mig också. Här ser man ju att jag har lite slingor nu.

Ovido - Quiz & Flashcards