Sandra Skinnars

Alla inlägg den 5 januari 2015

Av Sandra Skinnars - 5 januari 2015 18:15

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit riktigt bra! Började dagen på bästa sätt med de jag älskar mest, Sandra, Sonja, Torsten och Katinka. Först borstade vi Tinkos och sen gick vi på en ganska så kort promenad med henne och när vi kom tillbaka till stallet så borstade vi Torsten. Efter att Torsten var klar så stod vi bara i hagen/stallet och myste. 

En bild från idag på den finaste, snällaste och sötaste häst jag någonsin träffat, Torsten!


Sen där halv tolv ungefär så kom mormor och morfar hit och de åkte hem typ fyra. Så har varit med dem då och sen så fick jag även en bok i postlådan idag. 120 sidor lästa på ca 2 och en halv timme... Jag pratar om boken här nedan.

Så nu har jag båda böckerna! Yey!


Nu sitter jag och lyssnar på musik och bara tar det lugnt och det ska jag väl fortsätta med ett tag till. Imorgon ska jag upp till stallet med Sandra & Sonja klockan ett och vi ska köra Rappen, eller Nina kör och vi är med. Så kanske jag tar en riktig häst dag och åker upp till stallet där Tinkos och Torsten är och borstar och myser med dem först och sen till Nina. Låter som en bra plan! Måste ju njuta av sista jullovsdagen till fullo. Så blir det! Åker upp till stallet för att borsta Torsten och Tinkos och göra dem fina kanske där tio eller nått och sen klockan ett upp till Nina med Sandra & Sonja på en mysig kör tur med Nina och Rappen. Längtar redan! Ha det bra nu resten av kvällen så hörs vi imorgon! Kram och godnatt!

Av Sandra Skinnars - 5 januari 2015 06:52

Igår kväll gick jag då ut på en promenad och det var otroligt härligt. Det blev väl 4-5 kilometer för mig. Så när jag kom hem igen hade jag en så sjukt bra känsla i kroppen.

Som jag berättade i går så ska jag och Sandra & Sonja träffas uppe vid stallet kl.10 och då ska vi ut och gå med Katinka. Mysigt! Senare idag så kommer mormor och morfar hit! Roligt roligt roligt!

Nu ska jag läsa lite bloggar och bara ta det lugnt i en timme typ. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi. Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards