Sandra Skinnars

Alla inlägg den 15 januari 2015

Av Sandra Skinnars - 15 januari 2015 21:02

Hej! Blev sent idag också men vad gör det? Hur har er dag varit? Min har varit riktigt bra. När jag kom hem från skolan så började jag nästan direkt med att hacka lite grösaker till tortilla och efter vi hade ätit så åkte jag med Simme och pappa på dragspelskurs som Simme är på och direkt efter det så åkte vi och hämtade traktorn från service. Jag körde alltså hem den. Roligt!

När vi kom hem igen började jag med läxor och sen har jag tagit det lugnt en stund och varit i duschen. Trött är jag också så jag ska väl börja sova snart men ni ska ha det riktigt bra! Godnatt alla!

Jag är inne i en period där jag är på sjukt bra humör just nu, och jag försöker pumpa ut lite positivt tänkande till er alla! Hoppas att ni märker det!

Vi är alla olika men vi är alla bra på våra egna saker! Vi är alla lika mycket värda på denna jord homosexuella, mörkhyade, ljushyade you name it! Vi är alla lika viktiga! Kom ihåg att någonstans där ute finns det någon som ser på dig och tänker "Gud vad snygg hon/han är!". Glöm aldrig det! Även fast jag inte sett er någongång (kanske vissa då men jag vet inte vem det är som läser min blogg) så kan jag säga att du är söt och det ska du aldrig glömma! Puss och kram!

Ovido - Quiz & Flashcards