Sandra Skinnars

Alla inlägg den 6 januari 2015

Av Sandra Skinnars - 6 januari 2015 18:00

Hej! Egentligen har jag ingen lust alls att blogga just nu pågrund av några saker som jag inte tänker skriva ut här men jag bloggar iallafall. Började ju dagen med att åka upp till stallet och borsta Torsten och Tinkos och bara mysa med dem en stund. Sen kvart i ett ungefär så åkte jag, Sonja och Sandra upp till Nina och vi tog med oss alla hästarna ut på en ganska så lång tur. Sandra red Guiness, Nina körde Rappen och jag och Sonja satt i kärran med varsin shettis i longeringslinor. Så de sprang helt enkelt efter. Det var verkligen otroligt roligt. Vi tog en paus och drack varm choklad och åt bullar före vi svängde hem igen. Men som sagt det var otroligt roligt. Jag kom hem där 4-halv 5 typ och då gick jag i duschen och åt något och efter det har jag bara varit på datorn och tagit det lugnt.


Imorgon är det då skolan som gäller och jag vet inte vad jag ska säga om det, ska ju bli kul att komma in i vardagen igen men i och för sig så är det ju roligt med ledigt också. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon! Kram!

Av Sandra Skinnars - 6 januari 2015 08:08

Jag hinner inte skriva något långt nu för jag ska gå upp och göra mig klar för att åka upp till stallet och borsta Torsten och Tinkos före jag åker upp till Nina med Sandra & Sonja. Jag ville mest bara kika in och säga godmorgon. Hoppas att ni får en riktigt bra dag så hörs vi när jag är hemma igen! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards