Sandra Skinnars

Alla inlägg under februari 2013

Av Sandra Skinnars - 8 februari 2013 21:37

Ja, har inte orkat blogga nå idag men jag ska i alla fall upp kl. 9 (finsk tid). För jag ska till stallet straxt före halv 11. Alltså jag har en sån himla träningvärk sen igår på gympan. Gör ont i armarna. Men kul var det i alla fall. Men nu ska jag sova så att jag orkar imorgon. Godnatt!

Ps. Ska kanske och skida med mamma imorgon. Vi får se!

Av Sandra Skinnars - 7 februari 2013 18:17

Hej, nu e jag på datorn och ska väl vara det en stund till?! I skolan idag så hade vi redskaps gymnastik och ärligt talat nu. Jag älskar det. Det är så kul! Sen så hade vi matte prov också som jag hoppas går jätte bra för jag tyckte/tycker att det var skit lätt. Men annars så har det varit en ganska så chill dag. Och imorgon är det fredag. Och sen HELG!  

Av Sandra Skinnars - 6 februari 2013 19:39

Hej, orkar inte blogga nå mer just nu. Så jag bloggar imorgon istället. Godnatt! Kram!


Ps. Ni är f*n bäst!!!

Av Sandra Skinnars - 5 februari 2013 19:55

Hej, först vill jag bara tacka er för att ni läser min blogg. Sen vill jag också säga GODNATT! För nu ska jag göra mig klar till natten. Puuuss!

 

Av Sandra Skinnars - 5 februari 2013 17:52

Sitter och chattar med Madde på fb nu. Och kollar bloggar och lyssnar på musik förståss. Men alltså, jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. Det händer ju inget i mitt liv. Men i helgen då smäller det. Ni får veta senare! Men kul kommer det att bli iaf. Men idag i skolan så hade vi: Kemi, Hälso, Modde, Lunch, Rella, Geografi och tillsist Matte. På kemi hade vi allmänt tråkigt typ, hälso skrev vi i häftet, modde fixa klart en sak och läste bok, rella hade vi förhör och sen skrev vi i häftet, geografi så gick vi igenom nått bajs och matte repeterade vi inför provet som vi har på torsdag. Sen när jag kom hem så gorde jag husse och finska läxan och åt. Sen efteråt så gjorde jag lite matte (prov repetion) men ärligt talat så är det ganska lätt. Så jag ska nog mest läsa i teorihäftet så att jag lär mig allt med likbent triangel, vertikalvinkel, sidovinkel o.s.v Men nu ska jag sluta babbla på om allt konstigt och sätta hit lite bilder istället. Sen ska jag byta färg på designen för jag gillar inte den längre. Höhö! Kör lite "Vill ha" grejer nu! Puss och kram!

Rutstore

Hööks

Hööks


Ps. Ellen, om du läser detta. Kolla din mail! Saknar dig!

Av Sandra Skinnars - 3 februari 2013 14:48

Hej, ville ha nått nytt som sticker ut lite... Så, såhär blev det. Vad tycks?

Av Sandra Skinnars - 3 februari 2013 13:20

Hej, sitter och chattar med Madde på fb nu + lyssnar på musik, sjunger med lite ibland och tittar på tv! Men annars har jag inget att göra. Så släng in en fråga i frågerutan. INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM! Och jag svarar på ALLT!!!!! Men nu ska jag gå! Puss!

Av Sandra Skinnars - 2 februari 2013 14:18

Ingen kommentar om rubriken!!!

-

Men nu sitter jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på den här låten:

Jag gillar den! Men ikväll så ska vi på revy till Pörtom. Kul antar jag. Här har ni 2 we<3it bilder!

Hej förresten! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards