Sandra Skinnars

Alla inlägg under april 2014

Av Sandra Skinnars - 27 april 2014 07:07

Hej! Tänkte börja skriv förlåt men kom just på att jag inte behöver be om ursäkt för att jag inte bloggat. Jag bloggar när jag har tid och ork, annars står bloggen still. För visst är det så. Det är jag som skriver här som ska blogga och är jag trött så är jag trött och så är det bara.

I fredags var jag i vilket fall som helst hemma. Tänkte inte få upp ögat först för att det hade kladdat ihop typ. Men mitt vänstra öga är typ bra nu. Men igår, eller redan på fredag kväll, kände jag av det i högra ögat också. Men jag va iallafall på skriba och sen satt jag i traktorn en liten stund igår. När jag kom in så började det att värka i mitt öga. Tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag tog på mig glasögonen men inte hjälpte det. Nåja, sånt är livet! Nu när jag vaknade idag var det samma sak med högra ögat som i fredags med det vänstra, ihop kladdat. Men än så länge så värker det inte i det, men vi får se om jag åker till skolan imorgon.

Denna vecka är det bara tre dagar i skolan pga. första maj och ledigt andra maj. Skönt! Tänk att det är första maj snart. Det betyder en månad kvar i skolan. Fattar ni en jäkla månad. Helt sjukt ju! Snart är det sommar! Ååh, jag ska va i stallet såå mycket och va med kompisar förstås. Saknar Katinka gör jag också. Har inte träffat henne på en vecka! Haha! ;)

Andra och tredje maj ska jag följa med Eleonor på körkurs med Torsten. Kul ska det bli! Hoppas Torsten sköter sig!

Efter att jag nu har läst igenom det jag just skrivit så ska jag nu läsa lite bloggar och sånt. Ha en bra dag!

Av Sandra Skinnars - 24 april 2014 15:47

Hej! Har inte bloggat nu på två dagar för att jag har inte orkat eller inte hunnit. I tisdags så var det ju första dagen i skolan efter påsklovet och jag gjorde inget speciellt. I går så tog jag bussen in till stan efter skolan och åkte och övningskörde för andra gången. Körde i trafiken och det gick riktigt bra! 5 maj ska jag och övnings köra för sista gången.

Idag har jag varit i skolan och jag har antagligen fått ögoninflamation iallafall på mitt vänstra öga. Inte kul! Hade nästan tänkt åka till stallet och köra Katinka idag men dit for ju det.

Får se om jag åker i skolan imorgon, är jag som nu så stannar jag hemma.

Haha

Av Sandra Skinnars - 21 april 2014 20:56

Hej! Idag har jag inte gjort så jätte mycket alls. Var till Emilia en liten stund och sen det har jag typ bara legat i sängen och tagit det jäkligt lugnt.

Imorgon är det då dags för skolan igen. På ett sätt ska det ju bli roligt och på ett sätt inte. Men det är typ sex veckor kvar nu så det är bara att kämpa på. Nu ska jag sova! Good Night!

Av Sandra Skinnars - 21 april 2014 10:08

Typ i lördags fick jag upp ögonen för The Fooo och nu är jag helt fast. Har lyssnat sönder typ alla deras låtar sen det. De sjunger ju sjukt bra och dansar bra också och ett stort plus i kanten för att de är så söta också. Om ni inte har lyssnat på någon av deras låtar så gör det! Alla är typ lika bra så ta bara någon. ;)

Av Sandra Skinnars - 20 april 2014 19:03

Hej hallå! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Var ju i kyrkan då i morse och där halv två kanske åkte jag upp till stallet och gissa vad jag gjorde då? Jo jag körde Katinka för första gången i år! Lycka från min sida alltså! Eleonor var med och red Torsten också! Haha fjant! Idag var han riktigt nervig. När vi släppte in dem i hagen sen rullade de sig massor. Så söta! Älskar verkligen dem och Katinka har blivit en sån mys häst. Tummen upp på det eller?!

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket.

Imorgon är sista lediga dagen men oj vad jag längtar till tisdag för då får jag äntligen träffa Sonja och Sandra som har varit borta i en vecka. Saknar dem!

Av Sandra Skinnars - 19 april 2014 21:26

Börjar bli lite sent nu för att blogga. Idag har jag varit väldigt mycket ute. Först i stallet och sen hemma. Borstade Katinka och gjorde henne påskfin och sen mockade jag i stakket i kanske en halv timme elr nått.

Imorgon ska jag först i kyrkan kl. 11 och sen ska jag åka upp till stallet och mocka vidare. Hur mysigt som helst! Nu ska jag i alla fall börja sova. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 18 april 2014 09:16

Alltså gud vad dålig uppdatering det har varit här nu. Men alltså jag har helt glömt bort bloggen. Har kanske varit in och kollat en gång sen jag bloggade sist. Skärpning Sandra!

Men jag har väl inte heller gjort något speciellt sen jag bloggade sist. Min prao slutade i onsdags och jag har inte gjort något speciellt sen det. Var till stan med pappa, Simme, farmor och farfar igår. Köpte inget. Sen har vi också tapetserat om i vardagsrummet och hallen.

Nu idag ska jag åka till kyrkan, har bara två av tio gånger kvar nu. Sen vet jag inget mer. Skulle vilja åka till stallet men det regnar ute... Får se vad jag gör. Ha en bra dag och ja förresten, GLAD PÅSK.

Av Sandra Skinnars - 14 april 2014 20:08

Ligger just nu i min säng och bara lyssnar på musik på spotify, från den färdiga listan today's top hits. Har haft en riktigt bra dag idag men jag saknar Sonja och Sandra redan men det är nog bara för att jag tänker på det nu.

Imorgon slutar jag kl. 14 och funderar starkt på om jag ska åka upp till stallet då och alltingen bara borsta och pyssla med Katinka och Torsten eller om jag ska se med Eleonor om hon har tid att komma ut med mig så att jag kan rida Torsten. Måste se det där imorgon. Nu ska jag snart börja sova, är så trött. Steg upp kl. 6 och gick i duschen. Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards