Sandra Skinnars

Alla inlägg den 19 augusti 2014

Av Sandra Skinnars - 19 augusti 2014 19:07

Hej! Jag börjar med att berätta om fredagen. Först var jag i skolan och sen ca halv sex åkte jag med Sonja, Sandra och Mimmi till Sonja och Sandras villa och vi skrattade och fjollade oss och sen sov jag över där och på lördag gjorde vi väl inget speciellt, pratade om allt och inget som alltid typ. Sonja och Sandra skjutsade mig till vår villa där tre tiden och då kom Madde och hennes mamma och pappa till vår villa ca fem tiden och vi gjorde väl i get speciellt.

På söndag så åkte vi ganska tidigt hem från villan för jag skulle va i stallet halv elva ungefär för vi skulle på akademisk ridkonst lektion. Jag tyckte att det var jätte kul och intressant. Jag var med på Torsten och det gick riktigt bra för att vara första gången.

Igår var jag förstås i skolan och sen efter skolan kom Sonja och Sandra hem till mig för att det regnade och de hade cyklat till skolan. De var väl här till typ klockan sex/halv sju eller nått och då gjorde jag inget speciellt mer.

Idag har jag också varit i skolan naturligtvis. Hade engelska, samhällslära, syslöjd x2 och tillsist musik x2. Bästa dagen på veckan helt klart!! Sen jag kom hem idag har jag gjort läxor och bara tagit det lugnt. Hade tänkt åka till stallet och tömköra eller köra Tinka idag men det har regnat från och till nästan hela dagen så hoppas att det håller upp imorgon så att jag kan åka då... Får helt enkelt se det då. Hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs!

Solnedgången i lördags

Ovido - Quiz & Flashcards