Sandra Skinnars

Alla inlägg under juli 2015

Av Sandra Skinnars - 9 juli 2015 11:30

Hej! Som jag skrev igår så var jag och mamma in till stan. Så här ska ni få se bilder på det jag köpte!

Jag köpte shortsen på Cubus för 14,95€. De är likadana som de svarta jag köpte sist jag var in till stan och jag bokstavligt talat lever i dem. Tröjan köpte jag på Lindex också för 14,95€. Den är jätte mjuk och tunn och den är så himla skön.

Sen köpte jag också den här tröjan på Lindex för 14,95€. Den är exakt likadan som den andra bara ett annat mönster. Så jag är jätte nöjd med gårdagens shopping. 

Av Sandra Skinnars - 8 juli 2015 17:15

Heeej! Alltså  förlåt på riktigt för att jag inte har bloggat på en vecka. Och sorry om det blir några stavfel nu men jag har lite bråttom för jag ska åka om en kvart senast på friidrott men kände att jag måste skriva nu före jag åker. Idag har jag och mamma varit in till stan på förmiddagen och jag köpte lite gymnasieböcker av en i stan och sen gick vi även och shoppade lite. Ni får se vad jag shoppade imorgon men jag är helt kär i allt!


Imorgon ska jag och mamma åka till Tammerfors till Ikea och Ideapark. Jag ska köpa ett bord och en hylla på Ikea. Ni får säkert se det sen någon gång. Så imorgon blir det antagligen dåligt med bloggningen men ni får inlägget med dagens köp och sen kanske jag hinner skriva ett till tidsinställt senare ikväll. Min dator har varit utan internet typ i en vecka nu men det är tillbaka nu så kanske (förhoppningsvis) kommer jag att blogga lite mer åtminstone. Jag vet att jag säger det hela tiden men nu ska jag verkligen försöka. Nu måste jag gå! Vi hörs! Kraam!

Den här fågeln vill jag ha som tatuering!

Av Sandra Skinnars - 1 juli 2015 22:29

Blogga mycket ena dagen, inte blogga alls nästa dag och sen typ glömma bort att man har en blogg tredje dagen... Det är jag det! Sorry!

Jag var vaken till typ kl. 2 igår och vaknade typ halv nio så jag är inte det piggaste kan vi ju säga. Helt ärligt så är jag halv död. ;) Idag så gjorde jag inte så mycket först men sen gick jag ut och tänkte sola men jag tyckte att det blåste så kallt så jag gick in igen men sen efter en stund gick jag ut igen och då var det varmare så jag låg nog och solade i åtminstone 2h, kanske närmare 3h... Till slut blev det så varmt så jag blev tvungen att gå in. Sen åt jag och så bytte jag om och åkte på friidrott och när jag kom hem därifrån så gick jag i duschen och efter det har jag inte gjort så mycket.

Nu ska jag nog snar börja sova för imorgon ska jag följa med Sandra och Sonja till stallet kl. 10 och senare på dagen åker jag, mamma och Sandra och Sonja till Vörå och tittar på KAJ och Måns Zelmerlöw. Ska bli så roligt! Godnatt! Sov så gott! Kanske hörs imorgon sen!

Ovido - Quiz & Flashcards