Sandra Skinnars

Alla inlägg den 4 april 2015

Av Sandra Skinnars - 4 april 2015 17:39

Hur har er dag varit? Min har varit helt bra nog. Sonja och Sandra är hemma och vi ska kanske och titta på påskbrasan här i byn ikväll och så ska jag upp till stallet också sen ikväll. 


Vad har ni haft för er idag då? Jag gick ut med Ludde där halv tio redan och sen åkte hela familjen till stan till sjukhuset och hälsade på farfar och då fick vi reda på att han ska flyttas till bädden till samma ställe som farmor så han borde vara där nu. Sen åkte vi till bädden och hälsade på farmor och berättade för henne att farfar skulle komma dit.


Efter att vi kom hem har jag bara tagit det lugnt, snapchattat och snapchattar med en person och bara varit på datorn. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag så hörs vi imorgon! Kram på er!

Ja, jag är lycklig!

Av Sandra Skinnars - 4 april 2015 07:42

Godmorgon mina söta läsare! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Kände mig lite smått snuvig tidigare när jag vaknade men inte nu längre, skönt.

Igår så gick jag ut på e PW redan där kl. 10-11 typ och när jag kom tillbaka så duschade jag Ludde för han blev så himmla smutsig när jag hade varit ut och gått med honom.

Sen efter det så gjorde jag inte så jäkla mycket, tog det mest bara lugnt och sen på kvällen så var jag och Simme ensamma hemma så då gjorde vi tortilla och åt chips och hade det allmänt trevligt.

Idag så ska jag först gå i duschen när jag kommer mig upp ur sängen och sen tror jag att vi ska åka och hälsa på farmor och farfar, ena på bädden och andra på sjukhuset. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Känner att jag vill ut på en PW eller springa lite idag också. Kanske gör det sen då och btw så är det idag som jag börjar att ta hand om hästarna. Toppen toppen!

Hoppas att ni får en riktigt bra dag så hörs vi då vi hörs! Kram och glad påsk förresten!

Ovido - Quiz & Flashcards