Sandra Skinnars

Alla inlägg den 27 april 2015

Av Sandra Skinnars - 27 april 2015 21:30

Hej på er! Nu är det en hel vecka sen sist men jag har verkligen inte haft tid och ork för att blogga för det ha varit så mycket med musikalen i skolan. I tisdags så övade vi lektion 3-6, i onsdag så hade vi genrep och sen första föreställningen på dagen och sen lämnade jag i skolan och klockan sex hade vi föreställning för skolan, i torsdags hade vi föreställning för gymnasiet och i fredags så lämnade jag igen efter skolan och då klockan sex hade vi föreställning för föräldrar och släktingar. I fredags var hade jag en av de lite större rollerna för hon som hade den egentligen så kunde inte komma. Då såg jag ut såhär i håret:

Det är Ester som gjorde den här fina flätan på mig! Tack snälla!<3


I lördags så var jag på en må bra dag till skolan med mamma och Sonja och Sandra var också där. Jag var bara där halva tiden, löpteknik, koordination och intervall träning. Det var sjukt jobbigt men otroligt roligt men träningsvärken är ett faktum. ;) Sen på lördagskvällen så åkte jag till Sonja och Sandra och var där till typ halv elva. Vi lekte/gjorde bland annat "Fuck, marry, kill". Haha, det blev några jobbiga situationer och en hel del skratt.


Igår tog jag det väldigt lugnt. Mormor och morfar kom hit på eftermiddagen och då hjälpte vi dem med sin iPad och mormor skaffade fb. Haha lite skratt blev det men det ska nog gå bra för dem med iPaden tror jag. :)


Idag i skolan två sista timmarna så hade vi nått som heter Taisto och då första timmen hade min klass ett pass med Jukka Saarinen som har varit världsmästare i kickboxing tre ggr. Det var ett jätte jobbigt men sjukt roligt pass. Sen den andra timmen så hade vi nå cirkelträning av nått slag med gymnastiklärarna och det var också jätte roligt. Sen efet skolan har jag gjort läxor och chattat med T typ hela kvällen. Nu ska jag avsluta det här inlägget och gå och sova, det är en dag imorgon också! Kram på er och hoppas att ni förstår att jag inte haft tid med bloggen! Godnatt! <3

Ovido - Quiz & Flashcards