Sandra Skinnars

Alla inlägg under juni 2013

Av Sandra Skinnars - 6 juni 2013 21:23

Hej! Idag har jag dammsugit, hängt ut tvätt, kokat och plockat ur diskmaskinen. Känner mig ganska duktig. ;) Nämen annars har jag inte gjort nå speciellt förutom stallet nu ikväll. Mötte upp Sonja och Sandra kl. kvart före sex och så cyklade vi till stallet. Mötte upp Nina och gick och hämtade hästarna. Jag red Rappen och Sonja och Sandra red Katinka och Tina. Vi ryktade och tränsade och jag sadlade (Sonja och Sandra red barbacka). Sen fick vi rida iväg helt själva. Vi red en ganska lång bit. Jätte kul! Rappen var jätte snäll och det tycker jag att Tina och Katinka var också. Det kändes verkligen som om Rappen var min. Haha! Vissa föredrar att sitta hemma eller festa och jag åker till stallet och rider med några kompisar. Haha! :D Vi tycker alla olika om alla saker! :) Sonja, Sandra och jag bestämde iallafall att vi måste göra om det nån gång. Tack för att ni gjorde min kväll bättre än bäst. Hästar och goda vänner, fast vi inte kännt varandra så länge men, blir en perfekt kväll. Nej nu ska jag sluta babbla på om det där! Imorgon någon gång så ska jag pappa och Simme åka in till stan och jag ska iallafall till Cubus. Men vi hörs väl imorgon antar jag! Godnatt! :*

Ps. En bild från när jag väntade på Sonja och Sandra. :)

Av Sandra Skinnars - 5 juni 2013 21:31

Hej! Ska berätta om dagen och gårdagen.
Igår kl. halv sju så började vkr så jag cyklade till stallet. Barnen fick sitta i kärran efter Katinka och rida på Tina och Rappen. (I och för sig så var det bara en som var tillräkligt stor för att "våga" rida honom.) Men ja, jag gick och ledde Tina medan barnen satt på. Gick riktigt bra nog. Ingen föll av eller nått sånt så... Sen när jag kom hem så var klockan typ halv nio och jag var ganska trött så orkade inte skriva nått inlägg.
Idag så vaknade jag tio före åtta och åt frukost och tog det lungt och kl. halv två typ så cyklade jag till stallet och borstade Katinka och sen gick jag en bit med henne och bara myste. Spelade in en liten filmsnutt också så att jag skulle kunna ta bilder på filmen (alltså men kan ju ta bild på mobil skärmen, alltså det man har fram på skärmen hamnar på en bild, hoppas ni vet vad jag babblar om) men så dum som jag e så råkade jag ju (förrstås) radera den... Blev så jäkla sur! Haha!
Sen när jag kom hem så tog jag det lungt och sen så gjorde jag våfflor åt familjen (känner mig duktig). Riktigt gott blev det med grädde och jordgubbssylt. Nami!
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag ska och rida Rappen kl. sex (på kvällen alltså) med Sonja och Sandra som ska rida Tina och Katinka. Och förrstås Nina också.
Nu ska jag snart ta natten. Men chattar med Madde nu och ska kanske göra det en stund till. Men godnatt! Jag skriver väl nått imorgon! Puss!

Ps. Här har ni en ganska mörk bild på Katinka men hon är så fin på den så jag måste bara visa er den! <3

Av Sandra Skinnars - 4 juni 2013 14:58

Underbar låt!

Måste fundera mer på DET.

Åter kommer senare!

Av Sandra Skinnars - 4 juni 2013 13:56

Hej! Ska gå och äta lite nu. Är hungrig... Känns som om jag har en hel del att skriva... Men jag måste fundera om jag vill skriva det och om jag får det lite längre än vad det är i mitt huvud just nu. Ska tänka medan jag äter. Hörs om en stund antar jag...

Mimmi får stå för bilden i detta inlägg.

Av Sandra Skinnars - 3 juni 2013 13:54

Hej! Igår så kom vi hem typ halv fyra från villan. Sen gjorde jag inget typ... Idag så har jag inte gjort så mycket heller. Varit till fammo och faffa och åt mat. Höhö! Sen till "sampin" och köpt en glass. Gott!
Jo, undrar ni över rubriken kanske?! Jag är lite förkyld men annars mår jag så sjukt bra. Allt känns så himla rätt idag. Exakt allt jag gjort! You know! :) :P Helt jäkla perfekt...
Jeje... Funderar på att gå ut och steka i solen...
Japp, dt ska jag göra! Hörs senare! Puss puss! Jag älskar dig, dig och ER!!!!! ;*

Av Sandra Skinnars - 2 juni 2013 13:06

Hej! Igår på morgonen så åkte jag och min familj till villan och vi har sovit här inatt. Har så himmla tråkigt så jag har inget att skriva om. Igår skrev jag på kik med några tjejer i Sverige. Ni vet vilka ni är! ni betyder... fast jag alldrig träffat er! Idag har jag också skickat med dem och Madde också för den delen. :) Kul! Vi ska nog åka hem idag senare för mamma ska i jobb imorgon. Så skönt med sommarlov. Jag förstår inte vart det här året har gått. Jag tror faktiskt att det niorna sa i fredags stämmer. Att de här tre åren går otroligt snabbt. Se bara hur snabbt 7:an har gått liksom. Snart är det jag som går ut 9:an.

Jaja! Nog om det! Nu ska jag försöka hitta på nått. Kanske kolla film via telefonen. Ja, det ska jag göra. Puss och kram!

Ps. Lyssna på låten som jag länkade i förra inlägget!!!! Såååå bra!

Ovido - Quiz & Flashcards