Sandra Skinnars

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sandra Skinnars - 15 augusti 2013 06:25

Hej! Igår så gjorde jag mig klar för skolan och gick ut till bussen med Simme. Orkar inte berätta om vad vi hade för lektioner och så för det minns jag inte heller. Men Eleonor skickade iallafall om jag ville åka och köra Tinkos för hon var så förkyld så hon kunde inte och Tinkos behöver ji motion.

Så sen efter skolan så kolla jag på tv en stund, gjorde läxor och åt mat och cyklade sen upp till stallet. Bara jag och Katinka. Såå härligt!

Men nu måste jag gå upp för att hinna. Ha en bra dag! Jag ska försöka skriva nått ikväll om jag inte är så trött. (Jag somnade typ 10 igår och jag har under sommarlovet alltid somnat typ 11 men i och för sig så vaknar jag ju tidigare nu men.)

Bild från igår med <3

Av Sandra Skinnars - 13 augusti 2013 21:19

När alarmet ringde i morse så trodde jag att nån ringde åt mig... (Samma signal som när nån ringer) Så jag bara "Vem ringer mig mitt i natten?" Tog tag i mobilen och skulle svara men såg då att det var alarmet och då kom jag på att det var skola idag! Höhö! Smart där Sandra! :P I skolan så tre första timmarna så var vi med klassen och klassföreståndaren och sen tre sista så hade vi riktiga timmar. Vi hade matte och sen två timmar tillval och då hade jag textilslöjd. Imorgon börjar vi med nittio minuter biologi. -_- Kul liksom... Nej men det måste ju gå! :) Men nu ska jag sova. Helt slut i huvudet. Det känns tungt på kudden. :P Haha! Nej god natt nu!

Så fin bild och så fin shettis på bilden! <3

Av Sandra Skinnars - 12 augusti 2013 20:14

Alarmet på mobilen ringer klockan sju imorgon. Halv nio stiger jag på bussen och sen blir allt som det ska... Typ. Men jag bloggar nån gång imorgon! Nu ska jag snart börja sova. När börjar ni skolan?

Har varit i duschen ikväll också!

Av Sandra Skinnars - 12 augusti 2013 15:46

Hej! Det regnar som f*n här nu och åskar. Skulle det bara regna så skulle det vara mysigt men åskan förstör ju allt. Var upp till stallet men jag hann bara borsta och gå typ 150m så började det regna så jag svängde tillbaka och cyklade hem. Suck!

Idag har jag inte gjort nå mycket helt enkelt eftersom att det regnar. Men jag har träningsvärk lite här och där sen igår. Då vet man att man har gjort rätt. :)

Imorgon börjar skolan och ärligt talat så ska det bli skönt att komma in i rutinerna igen.

Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.

Av Sandra Skinnars - 11 augusti 2013 18:24

Först vill jag bara tacka för att ni tittar in här! Det betyder mycket, verkligen. Det gör det! :)

Igår så åkte jag med till Power Park nog. Kolla först på bilarna och sen gick vi in till Power Park. Ganska kul var det! :) Kom hem typ 7 kanske om jag minns rätt... och jag car så trött så jag somnade väl typ halv 10.

Idag så har jag kollat på en film på förmiddagen typ. "Jag saknar dig" hette den och guuuud vad bra den var. Utan att säga för mycket. Jag tyckte så synd om Tina. :P Sen nu typ 5 så cyklade jag och Simme till sportplan. Där finns en fotbollsplan, längdhoppsak, höjdhoppmaddrass och en bana runt fotbollsplanen som jag inte vet hur lång den är... Men vi hoppade höjd och jag hoppade 1,10m. Nöjd! :)

Imorgon ska jag gå ut och gå med Tinka nån gång och bara "prata ut" och mysa med henne för imorgon är sista dagen före skolan börjar och då kan jag inte börja åka till stallet lika mycket och snart åker hon säkert till Solf... :'( Men det vill jag inte tänka på! :(

Nu ligger jag i min säng men ska gå och hämta datorn och vara på den en stund och lyssna på musik och bara tänka lite...

Av Sandra Skinnars - 10 augusti 2013 07:23

Jag sa ju att jag skulle blogga när jag kom hem men jag satte mig framför tv och glömde bort det. Men typ halv sju så åkte vi på grillfest. Helt ok mat var det nog.

Idag så vet jag inte om jag ska följa med till Power Park och Truck Showen... Kan ändå inte köra i nästan nått på Power Park utan att börja må lite dåligt... :( Och Truck Showen är ju bara lastbilar som man tittar på... Äh, jag vet inte! :/ Men det kan bli dålig uppdatering idag då beroende på vad jag gör förstås... Men ha en sjukt bra dag allihopa!

Av Sandra Skinnars - 9 augusti 2013 10:35

Nu är jag hos farmor och farfar och ska äta plättar. Så jag bloggar när jag kommer hem sen. Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards