Sandra Skinnars

Alla inlägg under mars 2014

Av Sandra Skinnars - 23 mars 2014 21:08

Hej! Idag har jag varit där ute väldigt mycket. Har kört fyrhjuling, moped och vespa och sen var jag också ut och gick med Ludde nu på kvällen och sen gick jag i duschen.

Nu är jag väldigt trött så ska börja sova nu. Godnatt!

Ps. Sorry för dålig bloggning idag

Så söta <3

Av Sandra Skinnars - 22 mars 2014 20:21

Åkte upp till Tinka och Torsten där elva eller nått och då stod jag i hagen en stund och myste med dem och tog lite bilder.

Sen hem och äta och halv ett ungefär så cyklade jag och Sonja och Sandra upp till stallet. När vi kom dit så borstade vi hästarna och så åkte vi ut på en tre timmar lång terräng tur med paus i mitten och när vi kom tillbaka till stallet så tränade vi ju lite nh med shettisarna. Jag tränar hellre med Katinka, det kan jag ju säga. Sen cyklade vi hem och nu har jag bara suttit och latat mig sen jag kom hem. Men nu ska jag nog börja sova snart. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 22 mars 2014 06:50

Igår klockan 16 ungefär åkte jag till Sonja och Sandra. Egentligen visste jag det redan från morgonen när vi bestämde oss för att inte åka till stallet. Men det var mellan mig och Sonja, alltså att jag skulle åka dit. Vi ville överraska Sandra lite sådär helt random och nog blev hon överraskad också. Jag var där till halv elva ungefär och vi hade det riktigt roligt tycker jag. :)

Idag ska jag ju då till stallet kl. 13 och före det så ska jag upp till Katinka och Torsten och säkert mysa lite och hämta repgrimman och ta med den till Lolax när jag åker dit med Sonja och Sandra så efter vår ridtur eller före, vet inte, så ska vi testa lite nh med Tina och Tindra. Idag ska jag rida på Minetta, Sonja på Rappen och Sandra på Guiness. Jag är glad över att vi inte tog det igår utan flyttade fram det till idag. Nu skiner solen och jag tror inte att det blåser så mycket heller emot igår när det var lite mulet och tråkigt och blåsigt nästan hela dagen.

Nu ska jag gå upp och äta frukost och gå i duschen så ska jag försöka blogga mer senare idag.

Av Sandra Skinnars - 21 mars 2014 11:15

Hej! Just nu sitter jag i köket och väntar på att mina pepparkaksmuffins ska bli klara. Åker inte till stallet idag utan vi tar det imorgon, det är ganska så blåsit här så. Men nu ska jag gå! Ha en bra fortsättning på dagen så hörs vi sen.

Av Sandra Skinnars - 20 mars 2014 21:20

Hej hallå! Lite sent nu men!

Idag efter skolan så kom Sonja och Sandra hit och var här till kvart i sju typ. Vi har kommit varandra så otroligt nära på typ ett år och jag ångrar berkligen inte att jag lärde känna dem bättre. De vet typ det mesta om mig och jag hoppas att jag vet det mesta om dem. :)

Imorgon ska jag baka pepparkaksmuffins på förmiddagen och klockan ett så åker jag till stallet med Sonja och Sandra på långritt med paus mitt i. Det ska bli så kul! Hoppas att det är bättre väder än idag. Det har blåst och snöat typ hela eftermiddagen om inte längre och nu buldrar det på taket av all blåst.

Om det är nån som har missat det så är vi ju lediga imorgon och därför kan jag då åka till stallet sådär tidigt.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag börja sova. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 19 mars 2014 20:16

Hej! Hann ju inte blogga något igår men det hade jag ju förberätt er på. Jag kom hem där halv åtta ungefär och då åt jag en "smörgås" från Subway som mamma hade köpt. Det är såå gott! Sen gjorde jag läxor och gick i duschen. Vi tog också andra HPV-sprutan igår så har lite ont i armen idag. Jag lämnade också hemma idag för jag hade en sån huvudvärk och lite ont i magen men man kan få de av sprutorna. Men känner mig riktigt bra nu och kommer att åka till skolan imorgon igen och på fredag är vi lediga för att lärarna ska någon annan stanns så då ska jag åka ut på en långritt med Sonja och Sandra. Har chattat med dem i säkert över en timme nu ikväll och också varit i duschen ikväll igen. Man känner sig inte så fräsch av att ha ont i huvudet och ligga i sängen hela dagen. Men nu börjar jag bli trött. Vi hörs imorgon! Godnatt

Av Sandra Skinnars - 17 mars 2014 21:05

Ikväll har jag varit ut och cyklat med Sonja och Sandra. Åkte med läxor till Emilia som är sjuk och sen upp till stallet och mysa lite med hästarna i hagen och sen följde jag med dem hem och var där kanske 2h eller nått och det var M.Y.S.I.T

Nu ligger jag i min säng och ska börja sova så att jag orkar imorgon. Blir en lång dag. Åker till stan på moppakursvefter skolan och kommer hem någongång på kvällen så jag behöver all sömn jag kan få. Ni vet alltså varför jag kanske inte skriver nått imorgon isåfall alltså. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 17 mars 2014 06:16

Godmorgon! Nu ska jag börja ta mig upp ur sängen och fixa mig inför skolan. Ni ska ha en riktigt bra dag allihopa.

Ovido - Quiz & Flashcards