Sandra Skinnars

Alla inlägg under augusti 2014

Av Sandra Skinnars - 20 augusti 2014 16:21

Hej på dig! Nu har jag varit hemma i lite mer än två timmar och det ända som jag har gjort är läxorna och lyssnat/lyssnar på musik. För även idag regnar det från och till och det ska det tydligen göra i typ en vecka framöver... Jäkla skit! Jag som så gärna vill och tömköra Katinka... Nåja, får vänta med det tills det håller upp någon dag... Nu ska jag läsa lite på finska läxan igen för att försöka minnas det. Vi hörs senare!

Av Sandra Skinnars - 19 augusti 2014 19:07

Hej! Jag börjar med att berätta om fredagen. Först var jag i skolan och sen ca halv sex åkte jag med Sonja, Sandra och Mimmi till Sonja och Sandras villa och vi skrattade och fjollade oss och sen sov jag över där och på lördag gjorde vi väl inget speciellt, pratade om allt och inget som alltid typ. Sonja och Sandra skjutsade mig till vår villa där tre tiden och då kom Madde och hennes mamma och pappa till vår villa ca fem tiden och vi gjorde väl i get speciellt.

På söndag så åkte vi ganska tidigt hem från villan för jag skulle va i stallet halv elva ungefär för vi skulle på akademisk ridkonst lektion. Jag tyckte att det var jätte kul och intressant. Jag var med på Torsten och det gick riktigt bra för att vara första gången.

Igår var jag förstås i skolan och sen efter skolan kom Sonja och Sandra hem till mig för att det regnade och de hade cyklat till skolan. De var väl här till typ klockan sex/halv sju eller nått och då gjorde jag inget speciellt mer.

Idag har jag också varit i skolan naturligtvis. Hade engelska, samhällslära, syslöjd x2 och tillsist musik x2. Bästa dagen på veckan helt klart!! Sen jag kom hem idag har jag gjort läxor och bara tagit det lugnt. Hade tänkt åka till stallet och tömköra eller köra Tinka idag men det har regnat från och till nästan hela dagen så hoppas att det håller upp imorgon så att jag kan åka då... Får helt enkelt se det då. Hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs!

Solnedgången i lördags

Av Sandra Skinnars - 18 augusti 2014 20:29

Hej! Hörni förlåt för att jag inte bloggat men jag har inte hunnit. Lovar att imorgon ska jag skriva om vad jag gjort de här dagarna. Men sov gott så hörs vi imorgon! Kram!

Av Sandra Skinnars - 15 augusti 2014 06:18

Igår var jag i skolan förstås och sen åkte jag ju på tävling som sagt. Det gick jätte bra. Så nöjd! Torsten var så lugn och snäll. Det var ju bom klassen som jag var med i så det var ju clear round så jag kom hem med en ni rosett. En mörkblå den här gången.

Idag ska jag först till skolan förstås och sen i kväll någon gång så ska jag till Sandra och Sonjas villa med Mimmi och jag ska sova över där. Roligt roligt! Men det kan bli lite dålig bloggning men vi hörs när vi hörs. Ha det bra!

Foto:Caroline Eriksson

Av Sandra Skinnars - 13 augusti 2014 16:31

Hej på er! Hoppas att ni mår bra allihopa! Igår började jag i skolan och när jag kom hem var jag ute och hjälpte till och tröskade och kom in sju någon gång och då gick jag i duschen och sen kollade jag Allsång på Skansen och sen gick jag och la mig.

Idag har jag då också varit i skolan och idag blev vi fotograferade så hoppas att det blev bra. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och nu ligger jag i sängen och fortsätter att ta det lugnt. ;p

I måndags så åkte jag ju till Vägvik med Sonja, Sandra och Mimmi och vi tillbringade hela dagen där och jag hade så otroligt roligt. Älskar er mina bästisar! <3

Imorgon är det skolan som gäller och sen hopptävling i Korsnäs. Jag är med i bom med Torsten. Det kan alltså hända att jag inte hinner blogga imorgon men det inte dyker upp något så vet ni var jag är. Ha det så bra så länge!

Av Sandra Skinnars - 11 augusti 2014 07:38

Godmorgon på er! Igår så åkte jag upp till stallet 15-tiden och började borsta och göra i ordning hästarna. Sen kom Eleonor hem och vi sadlade Torsten och satte selen och vagnen på Katinka. Jag red Torsten och Eleonor körde Katinka. Först var Torsten lite över allt tyckte jag men jag fick ganska snabbt ner honom på jorden. Jag börjar verkligen förstå sättet som han ska ridas på. Vi åkte ända till Nina och tillbaka hem igen. Hos Nina prövade jag att trava över bommar och det gick bra. Jag kom hem straxt före klockan sju. Men det var så sjukt roligt.

Idag ska jag, Sonja, Sandra och Mimmi åka till Vägvik tror jag. Idag är det sista sommarlovs dagen och jag ska njuta till max! Hoppas ni får en bra dag! När börjar ni skolan?

Av Sandra Skinnars - 10 augusti 2014 11:00

I fredags kollade jag filmen "Älska mig" och fan vad rörd jag blev. Varje jävel i hela världen borde se den. Förlåt för att jag svär men är så jäkla upprörd just nu. Om ni inte sett filmen så hittar ni den HÄR och jag tycker att alla ska kolla den. Tro mig de 77 minuterna går inte till spillo. Och för er som ändå inte vill titta på den så får jag väl berätta lite om den men ändå inte avslöja för mycket för de som tänker titta, vilket jag tycker att ni ska göra!


Filmen handlar om en tjej på 15 år som inte blir accepterad som den hon är. Hon blir helt enkelt mobbad. Hon är ensam i skolan och ingen vågar stå upp för henne fast de egentligen vill. Men de är rädda för att de också ska bli mobbade då! Själv har jag aldrig blivit utsatt för mobbning och det får jag väl vara tacksam för men tanken på att det finns liknande "berättelser" som den i filmen i verkligheten får mig att spy. Mobbning är fel, så jäkla FEL! Nätmobbning ska vi inte ens prata om. Att det sitter människor bakom dataskärmarna och skickar skit ANONYMT! Det man inte vågar säga face to face ska man inte skriva anonymt till någon på nätet heller!


Det är helt otroligt hur det kan finnas så jäkla dumma människor i den här världen. Det är inte bara ungdomar som kan bete sig som skit utan det finns vuxna människor som gör det också, VUXNA! Fan ni hör hur det låter. Vuxna ska visa oss ungdomar och minderåriga hur man ska uppföra sig här i världen.


Det finns sånna som tar livet av sig pga. att någon annan mår dåligt och häver ur sig skit. Alltså ibland blir jag så sjukt trött på den här världen vi lever i. Ibland önskar jag att jag skulle vakna upp till en värld utan mobbning! Tänk vilken underbar värld det skulle vara. Alla skulle vara glada och ingen skulle behöva vara ensam och utbränd. Hör ni hur härligt det låter! Jag tänker inte ge upp min dröm om en värld utan mobbning. Det är mitt mål i livet, att få bort mobbningen, och tillsammans kan vi göra det. Tillsammans är vi starka och hörni vi är den här världens nästa "chefer". Vi måste ta vara på varandra och älska varandra för de vi är!!!


Jag tänker avrunda det här inlägget genom att säga till alla där ute som är mobbnings offer. Ni är lika mycket värda som alla andra på den här jorden. Du är fin som du är och även fast ingen verkar bry sig om dig så är det någon där ute som bryr sig om just dig. Blir du mobbad så våga säg till någon. Vem som helst. Din storebror, storesyster, mamma, pappa, kuratorn, en lärare, en vuxen som du litar på eller ja, vem som helst. Det kan bara bli bättre eller hur?! Och du, jag tänker på dig och om du vill prata med någon så skicka ett mail till mig. Du hittar mig på sandra.skinnars@netikka.fi. Skriv precis vad du vill, jag svarar så fort jag kan. Jag kollar min mail nästan varje dag så skicka på. DU ÄR LIKA VIKTIG SOM ALLA ANDRA! #skickavidarenätkärlek

Av Sandra Skinnars - 10 augusti 2014 07:24

Hej på er! Hoppas ni sovit gott! De har jag! Vaknade av mig själv klockan åtta vilket är skönt. Jag brukar alltid börja vakna mer "normal tid" när skolan närmar sig. Med "normal tid" menar jag ungefär den tid som jag brykar gå upp när det är skola. Nu har jag bara idag och imorgon kvar av sommarlovet... Sad but true! Nej men det ska bli roligt att komma in i rutinerna igen. Måste se med pappa om vi kan åka in till stan i morgon eftersom att jag inte vet vad jag ska ha på mig på tisdag när skolan börjar...

Det kommer inget inlägg om "det förbjudna ämnet" som kanske inte är så förbjudet. Eller det kanske kommer någon annan gång, men jag skrev det inte igår. Men idag kommer ett inlägg om filmen jag pratade om i fredags. Ni får mer än gärna kommentera vad ni vill läsa om och om ni vill ha en frågestund vilket jag själv är ganska intresserad av. Men eftersom att det är ni som ställer frågorna så är det ni som bestämer! Så kommentera!!

Ha en bra dag så hörs vi senare! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards