Sandra Skinnars

Alla inlägg den 25 juni 2014

Av Sandra Skinnars - 25 juni 2014 18:55

Varför ska alltid rubrikerna va så svåra att komma på?! Jag tycker inte om att fylla i den där lilla rutan alltså.


Men till nått annat idag kom Sonja och Sandra hit kanske där lite över ett och va här några timmar. Vi var upp till stallet och borstade och myste med Torsten och Katinka och så prata vi och lite sånt man gör med bästisar. När de åkte he så åkte jag dit fram och tillbaka och hämtade en grej som de glömde ta hit.


Imorgon ska jag åka till stallet med Sonja och Sandra och hoppträna, men den här gången ska jag inte titta på utan hoppa med Guinness eftersom att jag kanske (antagligen) ska vara med på en hopptävling i Malax den 2 juli. Så det ska ju bli rolig! 


På fredag ska jag åka med Eleonor och hoppträna med Guinness. Så det ska ju bli roligt det också. ;) Nu just lyssnar jag på musik och är på datorn och det har jag varit en stund nu. Men nu ska jag avsluta det här inlägget. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi väl imorgon.

Min vackra älskling

Av Sandra Skinnars - 25 juni 2014 08:37

Hej! Kom hem typ halv tio igår kväll så orkade inte skriva något då. Jag hade i vilket fall som helst det riktigt roligt hos mormor och morfar. Mina kusiner kom dit så jag var med dem och lekte och hade det roligt. Den ena blir 8 och den andra blir 7 år. Helt sjukt vad tiden går.

Idag kommer Sonja och Sandra hit och vi ska ha det jäkligt roligt. ;) Vi ska också åka upp till stallet och hälsa på hästarna för att... Jag tror jag inte skriver ut det här ännu tyvärr, men kanske senare. Nåja, hoppas att ni får en bra dag så hörs vi väl kanske.

Ovido - Quiz & Flashcards