Sandra Skinnars

Alla inlägg under mars 2015

Av Sandra Skinnars - 19 mars 2015 06:15

Jag vill bara snabbt berätta två saker för er före jag måste gå upp.

1. Stockholms inlägget kommer upp idag medan ja är i skolan. Det blev inte så bra men det kommer iallafall upp snart en månad efter jag var där.

2. Jag ska på TFC's konsert!!! Den 11 september på kvällen åker jag till Stockholm med min mamma och då den 12 september så är det konserten!! Så jäkla exited!!

Men det var bara det jag hade att säga. Nu måste jag gå upp. Ha en sjukt bra torsdag och gör den till den bästa på länge! Vi ses! Kram!

Av Sandra Skinnars - 18 mars 2015 19:56

Hur har er dag och vecka varit hittils? Min dag har varit bra och min vecka har varit bra också. Idag i skolan så hade jag först 90 minuter gymnastik och då hade vi innebandy och sen lite basket i slutet. Innebandy är ganska roligt men jag gillar inte basket. Sen efter gymnastiken så hade jag matte och då räknade vi, efter matte hade jag modde men då va jag inte med för studiehandledaren samlade alla som sökt till Gymnasiet i Petalax och hon berättade om kurser osv. Efter det så hade vi kemi och då experimenterade vi och då gjorde vi en 5 cent guld, riktigt häftigt. Sen efter kemi hade vi hälso och då skrev vi i häftet och sen hade vi engelska och där håller vi på med ett litet projekt.


Efter skolan lämnade jag kvar på hejarklacksövning för jag är med i skolans hejarklack till Staffetkarnevalen. Det var jätte roligt och nu efter tre gånger börjar jag kunna ramsorna. Jag kom hem där kring fem och då tog jag det mest lugnt och sen åt jag lite och sen har jag bara tagit det lugnt och nu har jag varit i duschen och sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på musik.


Igår gjorde jag typ inget speciellt alls men däremot i måndags åkte jag upp till stallet och var där ca en timme och borstade Katinka och sen myste jag lite med dem båda två.

Svårt att få bra bilder när den ena vill äta upp mobilen och den andra bara kommer fram till en hela tiden, men det är ju mysigt att Torsten nu då vill komma fram till mig och ger mig en liten puss (läs: vill äta upp min näsa). Haha, den tillhör mig och jag tror att jag behöver den liksom, min näsa alltså!


Alltså jag borde verkligen få Stockholm och Helsingfors inläggen skrivna nu så att ni får läsa om det. Jag tror faktiskt att jag ska skriva om Stockholm nu. Ha det bäst! Vi hörs! Kram och godnatt!

Av Sandra Skinnars - 15 mars 2015 20:45

Har fortfarande inget internet på datorn! Någon sov vet hur jag ska göra? Hade tänkt skriva om Stockholm och Helsingfors men snart skiter jag i att skriva om det...

Idag på eftermiddagen där halv två/två åkte jag upp till stallet och borstade Katinka och sen var jag där och tittade på medan hon åt sitt mellanmåls hö och sen myste jag med både Torsten och Katinka. Jag njöt av att sitta/stå där och bara höra på när de tuggade på höet, det är så tyst och fridfullt i stallet. Jag älskar verkligen doften av hästar, jag älskar att se hästar, borsta hästar, va med hästar, bara tillbringa timmar med hästar gör mig så sjukt lycklig. Att Torsten och Tinkos har blivit så gosiga av sig gör ju inte att jag tycker mindre om att va där förstås... ;)

Igår så blev det inte riktigt som planerat. Jag sa att jag skulle gå på en promenad med Ludde på morgonen men jag lämnade i sängen och läste istället. Sen hade jag tänkt att jag skulle åkt upp och borstat Tinkos igår också men vi började städa istället. Men sen skulle jag till stallet med Sonja och Sandra och det blev av och det var jätte roligt. Jag körde Tina och hade Tindra på släp, Sonja red Rappen och Sandra red Guiness. När vi startade hade Tindra otroligt mycket energi, trippade på tårna och sparkade bakut och hade sig men hon lugnade ner sig ganska snabbt och då gick det bra resten turen. Vi var på en ganska långtur så alla hästarna blev ganska svettiga. Det måste ju bli otroligt varmt med så mycket päls nu när solen lyser och det är ganska varmt ute.

Vem tittade på Melodifestivalen igår då? Det gjorde jag och det roliga var att jag sa att det skulle stå mellan Måns och Jon-Henrik och dom kom ju faktiskt etta och tvåa. Jag tycker att Måns var en värdig vinnare, han var helt klart bäst. Mina favoriter var Måns, Jon-Henrik och Linus.

Nu ska jag snart börja sova. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi! Kram och sov gott!

Mina hjärtan<3 Ni betyder så sjukt mycket för mig och jag vet inte vem jag skulle vara idag utan er! Ni är dom bästa vännerna man kan ha och jag vet inte vad jag skulle gjort utan er!<3

Av Sandra Skinnars - 13 mars 2015 21:16

Glömde totalt bort att ta någon bild på outfiten idag men det var inget speciellt bara en T-shirt och svarta jeans. Idag var det inget speciellt i skolan. Bara att de flesta elever som har tillvals gymnastik var till Parra och åkte slalom så det var ganska lugnt och skönt i skolan.

Efter skolan åkte jag hem till Sonja och Sandra och vi har väl inte gjort nått riktigt speciellt. Jag kom hem straxt efter åtta och då har jag tittat lite på tv med mamma men nu ska jag snart börja sova.

Imorgon ska jag börja dagen med att gå på promenad med Ludde, sen funderar jag på att åka till stallet och borsta Katinka (om ni undrar över varför jag inte gör något annat än borstar Katinka så är det för att hon står på sjukbox och man får inte göra något med henne) och sen på eftermiddagen någon gång ska jag till andra stallet med Sonja och Sandra och jag ska köra Tina och de ska rida. Men nu ska jag börja sova. Jag ska läsa lite först men iallafall. Godnatt!

Prinsessan själv<3

Av Sandra Skinnars - 13 mars 2015 06:20

tror ni inte att jag vaknade halv sju i dag också?! Haha! Det måste bero på att det är så ljust om mornarna, jag kan inte sova när det är alltför ljust. Men egentligen gör det inget att jag vaknar en kvart före alarmet ringer, det är ju bara skönt att ligga och dra sig och att kolla fb, insta, twitter och läsa lite peppande bloggar före man tar tag i dagen.

Hörni idag är det fredag! Wiho! Men, det är också fredagen den trettonde så ta det försiktigt. ;) Nej men jag tror inte på sånt där att om en svart katt går över vägen eller någon går under en stege så betyder det otur. Men alla får tro vad de vill.

Idag kommer bli en bra dag! Solen skiner, jag är glad och det är som sagt fredag! :D Jag ska verkligen försöka skärpa mig med bloggningen nu! Vi är typ i mitten av mars (vart försvann mars?!) redan ich jag har skrivit fyra (!!) inlägg hittills! Skärpning Sandra!! Men hörni hoppas att ni får en riktigt bra dag så hörs vi senare idag! Jag kan se om jag hinner slänga in dagens outfit lite senare. Puss och kram!

Saknar sommaren! Men det börjar närma sig hoppas jag! :D

Av Sandra Skinnars - 12 mars 2015 21:19

Besvikelsen man känner när man hade tänkt skriva på både inlägget om Stockholm och om Helsingfors, som jag har börjat på tidigare, och man har inget internet på dator... Jag var så taggad och bara nu jäklar ska här skrivas, startar datorn och kan inte göra något. Ååå!!

Idag har jag i vilket fall som helst inte gjort så mycket. Jag var i skolan och det var allmänt chill. Efter skolan har jag inte gjort så mycket heller, läxor typ.

Igår hade vi en så kallad tema-dag i skolan med temat världsarv. Min klass gjorde mellanmål åt hela skolan, havtornskräm med kvarken grädde (om ni inte vet vad kvarken grädde är så är det grädde med kvarg i). Det blev jätte gott tyckte jag iallafall och det var tydligen flera som hade sagt åt vår klassföreståndare att det var gott. Så varsågoda! ;) Sen igår på kvällen var jag ut och gick med Sonja och Sandra. Jag kan nog nästan säga att jag power walkade (finns inget sånt ord meen) hela tiden eftersom att Sonja och Sandra joggade nästan hela tiden. Men det var otroligt skönt att vara ute och röra på sig.

Nu ska jag börja sova så att jag orkar upp i morgon. :) Jag vet inte varför men jag har vaknat prick halv sju två mornar i rad nu och jag har alarmet först kvart i sju. Störande att vakna en kvart för fort eftersom att jag aldrig kan somna om när det är så nära tiden jag ska vakna. Haha! Blev råddigt det där nu! Hoppas att ni har haft en bra dag! Sov så gott, kram!

Dagens outfit! :)

Av Sandra Skinnars - 9 mars 2015 17:07

Hej på er! Idag är det #FoooFamilyDay och de flesta foooers går med texten "Fooo Family" på handleden, också jag.


Idag var niorna lediga och på förmiddagen gjorde jag typ inget, jag bara tog det lugnt. Sen där efter att jag och pappa hade ätit så åkte vi till Malax och jag ska byta abonemang på mobilen, från Sonera till Saunalahti. När vi kom hem bytte jag om och så åkte jag upp till stallet och borstade Katinka och myste med både henne och Torsten. Dom två har blivit så mysiga av sig! <3


När jag kom hem från stallet så började jag baka och göra mat. Jag bakade en snickerskaka men den blev inte riktigt somden skulle men god var den och det är väl huvudsaken. Som mat gjorde jag makaroner och korv enkelt och gott.


Nu ikväll så har jag inte gjort så mycket mest bara suttit och lyssnat på musik och varit på datorn. Jag har också försökt skriva ett inlägg om Helsingfors resan med niorna och om måndagen i Stockholm men jag har lite andra (jobbigare) tankar i huvudet så jag kan inte koncentrera mig... Men jag ska försöka skriva dem nu så att de kommer upp under veckan. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi kanske imorgon! Kram!


Av Sandra Skinnars - 5 mars 2015 19:42

Hej! Shit va länge sen jag blogga sist! Men jag har inte orkat medan jag har varit sjuk och nu har det varit en hel del att ta igen. Jag var hemma även i måndags för jag hade en sån huvudvärk så jag kunde inte åka till skolan men jag var till HVC och fick klart för mig att jag hade/har bihåleinflammation och fick antibiotika så det tar jag nu tre ggr per dag och nu känner jag inte av någon huvudvärk längre, jag är bara snuvig typ. :)

Jag ska faktiskt börja sova nu för det blir en tidig morgon och en lång dag. Jag ska upp kvart i fem för klockan sex går bussen från högstadiet för då ska niorna på klassresa ner till Helsingfors. Där har vi lite program och vi kommer hem ungefär klockan fyra på lördags morgonen. Så nu ska jag helt enkelt försöka sova. Imorgon kommer ni helt enkelt inte att höra något från mig. Men i helgen ska jag skriva ett inlägg om måndagen i Stockholm som inte har blivit av och sen berättar jag om Helsingfors också. Ha det riktigt bra så hörs vi i helgen! Kram!

Jag förr idag:)

Ovido - Quiz & Flashcards