Sandra Skinnars

Alla inlägg under april 2015

Av Sandra Skinnars - 11 april 2015 16:40

Hej på dig! Hur har din dag varit? Min har varit riktigt bra, verkligen! Jag började dagen med att jag bara tog det lugnt och var på datorn och tittade på massor med youtube klipp. Sen där 14-tiden åkte jag upp till stallet och gav hästarna green line och Katinka fick sitt hö. Då jag kom hem från stallet så åt jag och sen bytte jag om och gick ut och gå med Sonja, Sandra och Ludde.


Då jag kom hem igen efter promenaden så gick jag i duschen och nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar för efter att jag har ätit så ska jag åka till Sonja och Sandra och vara där ikväll. Hoppas att er dag har varit riktigt bra och att ni mår bra! Nu ska jag göra två tidsinställda inlägg med lite bilder och sånt, ni får se sen helt enkelt! :p Puss och kram!


Ha det bra! :)

Av Sandra Skinnars - 9 april 2015 19:48

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag, åttorna är på prao så det är bara 9:orna och 7:orna i skolan så det är ganska så lugnt. När jag kom hem från skolan så gick jag ut med Ludde en liten bit och sen tog jag det bara lugnt en stund tills pappa och Simme kom hem och då åt vi och sen började jag med läxorna och började läsa på finska provet som jag har imorgon som jag tycker att jag kan ganska så bra.


Just nu så sitter jag och snappar med en person och tittar på "Efter nio" på Yle 5 och just nu är det Kalle Ulff som interjuvas så nu ska jag lyssna på det! Jag säger godnatt redan nu så hörs vi kanske imorgon! Kram!

Av Sandra Skinnars - 7 april 2015 21:19

Har ni haft en bra dag? Min har varit ganska så bra. Första dagen efter påsklov, 7 veckor kvar så har man gått ut grundskolan. Härligt, det ska bli roligt att börja i gymnasiet.

Igår hann jag inte blogga för på eftermiddagen så åkte jag upp till stallet och då kom Sonja och Sandra med dit och när vi var klara i stallet så kom de hit och vi pratade och hade allmänt roligt. Sen när de åkte hem gjorde jag inte så jätte mycket fram till kvällen när jag åkte upp till stallet igen och när jag kom hem så gick jag i duschen och sen gick jag och la mig.

Nu ska jag nog börja sova. Imorgon är jag i skola till kvart i fem och när jag kommer hem måste jag läsa på matte- och finskaprov... Så det kan bli dåligt med bloggningen imorgon men ni ska iallafall ha en riktigt bra dag så hörs vi när vi hörs! Kram!

Av Sandra Skinnars - 5 april 2015 08:12

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, jag somnade där straxt efter tolv och har sovit som en stock hela natten. Härligt!

Igår kväll så efter att vi hade ätit så åkte jag upp till stallet och sen så kom Sonja och Sandra hit och tittade på våran påskbrasa istället för den i byn. Vår påskbrasa ville inte brinna så bra men en del brann. ;)

Nu så ska jag snart gå upp och äta frukost och sen ska jag åka till stallet och mocka och se så att dom har det bra. Sen ska jag, mamma och Simme åka till Vörå till mormor och morfar för mormor fyllde år igår och sen ikväll ska jag upp till stallet igen. Rolig dag!

Vad ska ni göra idag, kan ni inte berätta det för mig? Skulle vara roligt att läsa. Jag hoppas iallafall att ni får en riktigt bra dag och ni är lika glada som jag. Gå nu ut där och visa vad du kan och vem du är och var stolt över det! Kram på er!

Av Sandra Skinnars - 4 april 2015 17:39

Hur har er dag varit? Min har varit helt bra nog. Sonja och Sandra är hemma och vi ska kanske och titta på påskbrasan här i byn ikväll och så ska jag upp till stallet också sen ikväll. 


Vad har ni haft för er idag då? Jag gick ut med Ludde där halv tio redan och sen åkte hela familjen till stan till sjukhuset och hälsade på farfar och då fick vi reda på att han ska flyttas till bädden till samma ställe som farmor så han borde vara där nu. Sen åkte vi till bädden och hälsade på farmor och berättade för henne att farfar skulle komma dit.


Efter att vi kom hem har jag bara tagit det lugnt, snapchattat och snapchattar med en person och bara varit på datorn. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag så hörs vi imorgon! Kram på er!

Ja, jag är lycklig!

Av Sandra Skinnars - 4 april 2015 07:42

Godmorgon mina söta läsare! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Kände mig lite smått snuvig tidigare när jag vaknade men inte nu längre, skönt.

Igår så gick jag ut på e PW redan där kl. 10-11 typ och när jag kom tillbaka så duschade jag Ludde för han blev så himmla smutsig när jag hade varit ut och gått med honom.

Sen efter det så gjorde jag inte så jäkla mycket, tog det mest bara lugnt och sen på kvällen så var jag och Simme ensamma hemma så då gjorde vi tortilla och åt chips och hade det allmänt trevligt.

Idag så ska jag först gå i duschen när jag kommer mig upp ur sängen och sen tror jag att vi ska åka och hälsa på farmor och farfar, ena på bädden och andra på sjukhuset. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Känner att jag vill ut på en PW eller springa lite idag också. Kanske gör det sen då och btw så är det idag som jag börjar att ta hand om hästarna. Toppen toppen!

Hoppas att ni får en riktigt bra dag så hörs vi då vi hörs! Kram och glad påsk förresten!

Av Sandra Skinnars - 3 april 2015 07:30

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort. Jag var uppe till tolv och pratade lite med en person och vaknade alldeles nyss. Härligt!

Igår efter att jag hade varit till stallet så bänkade jag mig i sängen och där satt jag mer eller mindre hela kvällen. Skönt att bara ta det lugnt och inte göra så mycket.

Idag så vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Kanske jag går ut på en PW eller nått sånt sen. Hoppas att ni får en riktigt bra dag så hörs vi alltingen senare idag eller någon annan dag. Om ni har tips på något ni vill läsa kommentera gärna. Kram på er!

Sötisen<3

Av Sandra Skinnars - 2 april 2015 07:34

Första dagen på påsklov nu då och jag ska åka till Malax till bädden och hälsa på farmor (som sagt inget farligt) och senare idag ska jag åka till stallet och se lite vad jag ska göra i helgen när jag tar hand om hästarna. Det känns som om det är en evighet sen jag var till stallet sist men jag tror att det är två veckor sen så det börjar bli länge sen. Men i helgen ska jag få vara där flera gånger per dag. Toppen! :)

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga på sistone men det har varit så otroligt mycket så när jag fått sitta och ta det lugnt så har jag inte tänkt på bloggen ett dugg. Men nu ska jag försöka ta mig tid till att blogga för det är jätte roligt att göra det.

Hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag gå upp och äta frukost osv. och sen åka till Malax. Kram på er!

~Distance means nothing when someone means everything~

Ovido - Quiz & Flashcards