Sandra Skinnars

Alla inlägg under juni 2015

Av Sandra Skinnars - 11 juni 2015 16:30

Här är lite bilder som jag var ut och tog i måndags! Hoppas ni gillar dem! Kram!

Av Sandra Skinnars - 11 juni 2015 14:00

Hej! Har ni haft en bra dag hittills? Just nu sitter jag och lyssnar på musik och det har jag gjort i nån timme typ. Jag började dagen med att gå i duschen och sen tog jag det lugnt en stund före jag, pappa och Simme åt och sen åkte vi och satte ut min och Simmes båt och sen efter att vi kom hem har jag mest bara chillat.


Senare ikväll så ska jag åka till Korsnäs på hopptävling, jag ska inte vara med utan jag ska fotografera Sonja och Sandra som ska vara med på Guiness. Det är maskeradhoppning så de ska vara utklädda men jag säger inte vad de ska ha på sig, det kan jag kanske visa senare någongång.


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag alltingen göra ett tidsinstället inlägg, titta på någon film eller titta på videos på youtube. Vi får se vad det blir... Det tidsinställda inlägget som jag pratade om igår kommer upp senare ikväll. Kram! 

Har bildbrist så ni får nöja er med en bild på mig och Torsten från i höstas. 

Av Sandra Skinnars - 10 juni 2015 19:55

Hej på er! Idag har jag varit till sportplan och hoppat lite höjd med Simme och sen har jag varit med när Simme har harvat eftersom han inte har traktorkortet än så körde jag till och från åkrarna. Sen nu ikväll har jag varit på friidrott som hjälpledare med Sonja och Sandra och sen hoppade vi lite höjd före vi åkte hem.

Jag gjorde ett tidsinställt inlägg med lite bilder som kommer upp i morgon någongång, jag minns inte vilken tid det var men. Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag så hörs vi kanske imorgon! Kram!

Gulle <3

Av Sandra Skinnars - 9 juni 2015 17:00

Alltså shit va längesen jag bloggade senast! Jag ber verkligen om ursäkt för det! Jag ska försöka skärpa mig nu för jag har verkligen tiden för att blogga och jag sitter alltid en stund med datorn varje dag så det är orken jag ska skylla på. Det är helt enkelt så att jag inte orkar sätta mig ner och skriva och tänka ut vad jag ska skriva... 


Jag orkar inte skriva om allt jag har gjort men i söndags blev Simme konfirmerad så vi firade det och senare mot kvällen åkte jag till Sonja och Sandra med Wilma och så var vi där en stund för de blev också konfirmerade.


Igår var jag snabbt in till stan med mamma och Simme och jag köpte ett nytt skal åt mobilen som jag tycker är sjukt snyggt.

(Klicka på bilderna för att se dem större)


Nu hinner jag inte skriva något mer för jag ska åka och hoppa höjd med Sonja och Sandra om en stund men jag kanske skiver mer senare ikväll. Ha det bra! Kram!


Av Sandra Skinnars - 1 juni 2015 20:45

Har ni haft en bra dag? Jag har mest bara tagit det lugnt. Varit på datorn, pratat med T en hel del, lyssnat på musik gjort en ny header och nu på kvällen var jag ut på en PW med Ludde då det slutade regna och solen sken. Vad tycker ni om den nya header förresten? Jag blev jätte nöjd med den. 


Jag har typ inget mer att säga så jag tror jag säger godnatt så ska jag blogga mer imorgon! Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att ni alla mår bra! Imorgn funderar jag på att åka till stallet om det är bra väder. Vi hörs! Kram! Sov så gott!

Bilder från lördagkväll med mina girls! <3 Bilderna har jag lånat av Sandra och Sonja!

Av Sandra Skinnars - 1 juni 2015 11:15

Hej på er! Jag orkar inte skriva nå mycket så istället visar jag bilder från skolavslutningen istället. Hoppas det är okej!

Här tror jag att vi just har kommit in i gymnstiksalen och jag sitter och pratar lite med Madde.

Här har jag fått mitt betyg och ger min klassföreståndare en kram.

Sen tog jag och Madde bild med klassföreståndaren.

Världens bästa girls!

Sen till sist några selfies of course ;)


Det var min skolavslutning och slutet på grundskolan för min del! Tack 9a för de här tre åren!

Ovido - Quiz & Flashcards