Sandra Skinnars

Alla inlägg under april 2013

Av Sandra Skinnars - 21 april 2013 07:45

Vet inte om jag åker på den där mässan nå! Får se hur det blir!

Av Sandra Skinnars - 21 april 2013 07:43

Hej! Igår så hann jag inte blogga nå nästan.

Först åkte jag och mamma till Närpes. Köpte skor och en jacka. (Bild på skorna finns längre ner!) Älskar dem! Sen åt vi lite där och sen åkte vi hem. Jag bytte om till stallkläder och skulle ta fram ridhjälmen men hittade den inte! Så fick låna en av Nina. Sen när jag kom till stallet så pratade mamma, Nina, Eleonor och jag lite och sen åkte mamma hem och jag börja rykta Rappen. Sen när vi var klara så sadlade och tränsade vi. Sen åkte vi iväg. Jag red Rappen, Eleonor red Torsten och Nina körde Tina och hade fast Tindra efter. Gick hur bra som hellst. Rappen var jätte snäll. <3 Sen när jag kom hem så hoppa jag in i duschen och bytte om till finare kläder och så åkte vi och tittade på "Fångad på nätet" och det var jätte bra också. Med andra ord... Min dag var jätte, jätte bra.

Av Sandra Skinnars - 20 april 2013 06:58

Haha! Inget att göra! Vakna typ för en timme sen. Men, det jag ville säga var godmorgon! GODMORGON PÅ ER!

Av Sandra Skinnars - 19 april 2013 19:51

Hej, idag och igår var Madde hemma p.g.a att hon är så förkyld typ. Så har haft ganska tråkigt de 2 senaste dagarna. Madde, ja saknar dig!


Nåja, idag iskolan så var alla lärare borta förutom fysikläraren. Finskaläraraen var sjuk, moddeläraren är på nån resa med gymnasium (har skrivigt uppsats både idag och igår), hissaläraren var nånstans (??) (spela nå tråkigt spel) och teckningläraren var också med gymnasiet (tror jag) så då hade vi vikarie. 


Imorgon ska jag ju till stallet och då ska jag rida Rappenoch det är lite spännande för jag har aldrig ridit honom förut.

Söta Rappen!

Söt du e, Madde!!!! <3 :* Mehandejäklasnurronipannon!

Av Sandra Skinnars - 17 april 2013 19:59

Hej, nu ska jag kanske snart börja göra mig klar till natten men först ska jag skriva det här inlägget. Vet inte vad jag ska skriva riktigt så jag ska berätta lite hur resten av veckan ser ut för mig.

 

Imorgon (torsdag): Skolan och inget annart vad jag vet kanske ut och gå/spring.

Fredag: Skola och kanske ut och gå/springa då också eller nått.

Lördag: Stallet kl. 15.00 och rida Rappen senare på kvällen på teater.

Söndag: Kanske åker på nån mässa elr vad det nu var.


Japp, det är resten av min vecka. Nu ska jag göra mig klar till natten och lägga mig i sängen och lyssna på musik (mobilen) och kolla insta och läsa bloggar. Puuss och godnatt!

 

Sötis Ludde typ dagen vi hade hämtat hem honom. Golle, jag älskar dig! <3

Av Sandra Skinnars - 17 april 2013 19:51

Gillar Usher skarpt!

Ovido - Quiz & Flashcards