Sandra Skinnars

Alla inlägg under december 2013

Av Sandra Skinnars - 19 december 2013 21:08

Hej! Idag har jag haft en helt vanlig dag i skolan och hemma.

Imorgon har vi julfest på skolan mellan 9 och 12 och då får vi sluta och får jullov. Wihoo!

Idag är det 1 vecka tills vi åker till södern och 3 veckor tills vi kommer hem.

Jag tycker det ska bli ganska skönt att åka bort och lämna allt i 2 veckor men jag vet att jag kommer sakna Ludde och Katinka så jätte mycket och jag vill inte ens prata om flygresan. JAG HATAR ATT FLYGA! Usch, det är en av de värsta saker jag vet. Nej fy, det är väl det allra värsta med resan. Ca 6h i ett flygplan, högt upp i luften och ja, usch!

Nu ska jag börja sova! Godnatt!

Jag har tänkt skriva några tidsinställda inlägg som skulle komma upp på bloggen när jag är borta men har ju inget internet och skyddsprogram på datorn så njaa...

Av Sandra Skinnars - 18 december 2013 21:24

Hej! Igår gjorde jag inget speciellt vad jag kan minnas iallafall. ;P

Idag har jag förstås varit i skolan och hela skolan åt julmiddag. Det var helt ok. Sen dansa vi lite och sen hade vi de två sista timmarna som vanligt.

Ikväll har jag och Simme varit på lågstadiets julfest och nu ör jag väldigt trött så nu ska jag sova. Godnatt!

Btw, arg på min dator... Har inget internet så jag kan inte fixa nytt skyddspogram och det förra gick ut på min födelsedag typ. Tur att jag har internet på mobilen.

Usch

Av Sandra Skinnars - 16 december 2013 21:41

Hej hallå! Idag så var jag till skolläkaren från morgonen men annars så har det varit en helt vanlig dag. När jag kom hem läste jag på rella prov som vi har imorgon.

Usch vilket väder det har varit idag!! Mörkt hela dagen och regnat hela eftermiddagen. Jag hatar att det är mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem. Man hinner inte göra något alls före det blir mörkt, INGET. Åh, jag hatar mörker!!! Det förstör ju allt. Och regn, ja det är inte mycket bättre de heller. Nu när jag ligger här i min säng och hör regnet smattra på fönstren såhär en vecka före jul så känns det konstigt att det inte är snö som kommer.

Det blev kanske lite rörigt det här nu men nu ska jag iallafall försöka sova. Godnatt!

Stämmer ju ganska bra

Av Sandra Skinnars - 15 december 2013 21:57

Hallå hallå! Förlåt nu men orkar inte blogga nå mer ikväll nu. Imorgon startar sista veckan i skolan före jullov. Skönt! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 15 december 2013 06:32

Hej! Jag bloggade inte nå igår för jag var så trött när Sonja, Sandra och Madde åkte hem så jag gick nästan och sova direkt. Men jag ska berätta lite om igår.

När jag vaknade så tog jag det bara lugnt och sen åt jag frukost nångång och sen så åkte jag, pappa och Simme till stallet och jag gav hästarna green line och sen åkte vi vidare till Korsnäs till pappas jobb och kollade lite saker. Sen åkte vi och hämtade MIN VESPA. Den är såå fin! Sen hem och då provade jag köra den och först kändes det konstigt att ha benen framför sig istället för, som på en moped, på varsin sida. Men jag körde en hel del på den igår. Men det var jätte roligt att köra den och lätt var det också. Jag tycker nästan att jag kan köra den ganska bra redan. Sen efter att ha kört en ganska lång stund gick jag in och tog det lugnt en stund och sen ringde farfar och frågade bär jag skulle till stallet och jag sa att han fick komma direkt. Så vi åkte upp till stallet och gav dem green line igen. Sen hem och in i duschen direkt. Sen klockan 18 ungefär kom Madde och lite efter sex kom Sonja & Sandra och vi började med tortillas direkt. Efter att vi ätit så kollade vi på film. De åkte hem typ halv tio tror jag. Vi hade en så rolig kväll!

Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Ha en bra dag! Själv måste jag läsa på modde prov.

Av Sandra Skinnars - 13 december 2013 20:54

Hej! Idag har jag varit i skolan och sen när jag kom hem tog jag det lugnt och sen gjorde jag mat och sen åkte jag och mamma upp till stallet och gav Tinka och Torsten green line och titta så att de hade vatten och sen hem igen och nu har jag legat och lyssnat på musik och hittat en ny favorit låt. Den heter Salil eka salil vika och alla borde lyssna på den. It's the best song just now.

Imorgon så ska jag nångång på morgonen upp till stallet och kanske också åker och kör Katinka eller longerar eller går ut och går med henne då också. Inte bestämt mig än. Sen ska vi också åka och hämta min vespa (om nån undrar: Nej, jag har inte tagit mopedkörkort än. Tar det på våren ist.) och sen kl. 17 ungefär så ska jag till stallet igen och sen hem och duscha snabbt och sen kl. 18 ungefär så kommer Sonja & Sandra & Madde hit och vi ska äta tortillas och ha en jätte rolig kväll.

Nu ska jag börja sova för jag är så sjukt trött just nu. Godnatt!

Favorit :)

Av Sandra Skinnars - 12 december 2013 20:54

Hej! Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och har just slutat chatta med en kompis.

Idag efter skolan så åt jag en skål med flingor och bytte kläder och sen cyklade jag upp till stallet. Det var ganska halt så fick ta det sakta men jag klarade mig dit och då nordtade jag Tinka och sen kom Eleonor och visade hur mycket green line och så det skulle vara och sen frågade hon om jag ville longera Katinka lite medan hon red Torsten på åkern. Och det gjorde jag också och det gick jätte bra. Sen när jag skulle hem så hade det blivit så mörkt så jag gick hem istället för att cykla.

När jag kom hem så åt jag och sen tog jag det lugnt en stund och sen gick jag i duschen och sen det har jag chattat med en kompis och nu ska jag sova. Godnatt!!

Kompiiis :)

Ovido - Quiz & Flashcards