Sandra Skinnars

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Sandra Skinnars - 4 mars 2013 19:58

Tagga morgondagen. NU ska jag kolla fam. annorlunda. Kul! Sen blir det sova nova.

Av Sandra Skinnars - 4 mars 2013 18:07

Hej bloggen och alla läsare! :)


På bra humör och blogghumöret på topp men inget att skriva typ. Kanske lite men! Det är så typiskt för mig, när blogghumöret är på 0 så är det mycket jag vill skriva och berätta men lusten finns inte men när jag inte har nått att skriva så är blogghumöret på 110 lixom.


Min dag har varit helt ok. Hade textilslöjd för första gången nu i år och jag älskar det. Gör en nesessär (stav??) åt mamma. Ja, det hade vi 3 timmar sen matte, engelska och hissa. Bara 2 perioder kvar nu sen är det sommarlov (1 period=6veckor).


Igår var jag ju på agillity med Eleonor och det var väl ganska kul och ännu roligare blev det ju när hon fråga om jag ville komma med till stallet direkt efter och ta in hästarna. Och det gjorde jag ju förstås. Tog in hästarna, gav dom kraftfoder och vatten och åkte hem.


Imorgon så har vi fysik, matte, musik, (mat), modde, hissa och finska. Och jag vill att det ska kännas som om morrondagen går snabbt för när jag kommer hem så kan jag byta till iPhonen. Åååh, längtar ihjäl mig! ;) Då kommer det bli bättre update hoppas jag. För då ska jag ladda ner bloggplatsen appen, instagram och spel. Tips på roliga spel? Kommentera! Så då kommer det bli lite mer härochnu uppdatering. Men nu ska jag sluta babbla och fortsätta chatta med Madde som jag glömde säga i början av inlägget. Upsi! ;)

Av Sandra Skinnars - 4 mars 2013 12:45

Det jag köpte för egna pengar sist så var iPhone skalet i Tuuri.

 

Ovido - Quiz & Flashcards