Sandra Skinnars

Alla inlägg den 17 januari 2014

Av Sandra Skinnars - 17 januari 2014 11:30

Det började med att vi steg upp kvart före fyra spansk tid och då klädde vi på oss och packade det sista och sen gick vi ner till receptionen och checkade ut och så väntade vi på bussen och den kom exakt när den skulle komma och när vi kom till flygfältet så checkade vi in och sen gick vi till ett café och köpte något att dricka och en smörgås. Vi fick gå ombord enligt beräknad tid och planet lyfte när det skulle och det skulle till och med vara en timme tidigare hemma än vad det vad var tänkt så vi blev ju förstås glada.


Men vi blev ca 2 h försenade pga. att vi fick mellanlanda i Manchester för att planet fick enligt kaptenen ett litet tekniskt fel. Före vi fick landa så fick vi cirkulera ovanför Manchester i 30-45 min och när vi äntligen fick landa så fick man gå på WC och planet lyfte igen 13.30 engelsk tid.


När vi landade i Vasa så var klockan typ 18.30 eller något (finsk tid) och så tog det kanske en halv timme eller mer före vi fick alla våra kappsäckar och vi var äntligen hemma typ halv åtta och då åt vi farmors korvsoppa som hon hade kokat åt oss.


Det var min lite annorlunda resa hem. Inget speciellt men villa bara berätta om den.

Här ser man Teide som är en vulkan på Teneriffa.

Ovido - Quiz & Flashcards