Sandra Skinnars

Alla inlägg under januari 2015

Av Sandra Skinnars - 17 januari 2015 20:45

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit riktigt bra! Åkte in till stan på förmiddagen och gissa vad jag köpte då... En systemkamera! Har gjort ett inlägg där jag visar upp den och det kommer ut imorgon så ni får vänta lite tills ni får reda på vad det är för kamera. 

Den här bilden har jag tagit med den nya kameran och redigerat i PicMonkey.

Vad tycker ni?


När jag kom hem från stan så åt jag och sen åkte jag upp till stallet och Eleonor visade lite saker och sen så borstade jag Katinka. Efter att jag kom hem från stallet har jag bara tagit det lugnt och experimenterat med kameran.

Nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 15 januari 2015 21:02

Hej! Blev sent idag också men vad gör det? Hur har er dag varit? Min har varit riktigt bra. När jag kom hem från skolan så började jag nästan direkt med att hacka lite grösaker till tortilla och efter vi hade ätit så åkte jag med Simme och pappa på dragspelskurs som Simme är på och direkt efter det så åkte vi och hämtade traktorn från service. Jag körde alltså hem den. Roligt!

När vi kom hem igen började jag med läxor och sen har jag tagit det lugnt en stund och varit i duschen. Trött är jag också så jag ska väl börja sova snart men ni ska ha det riktigt bra! Godnatt alla!

Jag är inne i en period där jag är på sjukt bra humör just nu, och jag försöker pumpa ut lite positivt tänkande till er alla! Hoppas att ni märker det!

Vi är alla olika men vi är alla bra på våra egna saker! Vi är alla lika mycket värda på denna jord homosexuella, mörkhyade, ljushyade you name it! Vi är alla lika viktiga! Kom ihåg att någonstans där ute finns det någon som ser på dig och tänker "Gud vad snygg hon/han är!". Glöm aldrig det! Även fast jag inte sett er någongång (kanske vissa då men jag vet inte vem det är som läser min blogg) så kan jag säga att du är söt och det ska du aldrig glömma! Puss och kram!

Av Sandra Skinnars - 14 januari 2015 20:39

Hej! Har ni haft en bra dag?? Det har jag. Alla i nian åkte till YA i Närpes idag och det var riktigt trevligt där. Där har dom utbildningarna logistik, bygg, metall något, närvårdare, merkonom och datanom. Inget för mig men ändå roligt att vara där och titta. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Gjort läxor och tagit det lugnt bara. Nu ska jag sova, är ganska trött för jag sov dåligt förra natten så ska ta igen det inatt. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 13 januari 2015 21:21

Glömde helt bort bloggen idag!
Jag har inte gjort så mycket efter skolan.
Åkte och skidade ca 4 km med mamma men annars har jag bara tagit det lugnt.
Nu är jag otroligt trött och vill sova.
Godnatt sötisar!

Vad ni än gör, ge aldrig upp! ALDRIG! Jag tror på dig! Kram!

Av Sandra Skinnars - 12 januari 2015 15:12

Hej på er! Hur har er dag varit? Går ni i skola eller jobbar ni? Själv så har jag haft en bra dag men jag var otroligt trött när alarmet ringde imorse! Låg och drog mig i typ 50 minuter före jag kom mig upp ur sängen, jag har alarmet ställt på kvart före sju och får ligga och dra mig i minst en halv timme utan att känna mig stressad, men idag blev det lite väl lång tid...

I skolan var det en helt vanlig dag och nu sitter jag häf hemma och gör inget annat än att skriva det här. Ska väl läsa på finska orden som jag har tills imorgon och sen bara ta det lugnt.

Imorgon är det en chilldag i skolan. Först har jag finska, sen sammhällslära, syslöjd 2h och till sist 2h musik och sen på onsdag ska alla nior till YA i Närpes och titta där på den skolan, så då har vi inga riktiga lektioner.

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag så hörs vi! Kram!

Ps. Blev förövrigt klar med fackuppsatsen igår. Skönt!

Av Sandra Skinnars - 11 januari 2015 10:53

Hej! Jag tog tydligen en bloggpaus när skolan började. Men nu ska jag skriva lite. Hoppas att ni alla har haft det bra medan jag inte bloggat! :)

I onsdags var det då första skoldagen efter jullovet och jag var otroligt trött... När jag kom hem så ringde jag till dagis och fixade praoplats. Yey!
I torsdags så var jag först i skolan och sen efter skolan lämnade jag i dansstudion med Sonja och Sandra och hade det allmänt trevligt där.
I fredags var jag i skolan och sen åkte jag och pappa till veterinären med Ludde för att kolla upp en put som han har haft ett bra tag men det var inget faligt så det var ju bra.
Igår så hjälpte jag mamma att städa bort alla julprydnader och sen skrev ja min fackuppsats på datorn. Nästan klar med det nu! Yey!
Idag hittills har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt. Lite senare ska jag åka upp till stallet och borsta Torsten och Katinka. Mysigt! Sen ska jag förstås göra läxan och kanske skriva klart fackuppsatsen. Vad ska ni göra idag? Ha det bra!

Ett tag sen jag tog den hör bilden på Torsten men han är såå söt<3

Av Sandra Skinnars - 7 januari 2015 11:30

Fick en kommentar med en fråga som jag tänkte svara på i det här inlägget eftersom att jag tror att det kanske är flera som undrar samma sak.

För det första tack! :)

Ja det stämmer att jag är i två stall, två privat stall. Det ena är ungefär 1 km från här där jag bor, där finns Torsten och Katinka och Katinka kallar jag Tinkos eller Tinka. Det andra stallet är lite längre bort, kanske 3-4 km (är inte säker men nått sånt). Där finns Rappen, Guiness, Tina och Tindra. Hoppas att du förstår bättre nu och hoppas att du stannar kvar här på min blogg! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards