Sandra Skinnars

Alla inlägg den 1 februari 2015

Av Sandra Skinnars - 1 februari 2015 19:30

Imorgon är det måndag! Ny vecka och nya möjligheter! Varje vecka är som en nystart och varje dag är en nystart också bara du vill det! Allt kan bli bra bara du har rätt inställning. Som Kalle Ulff  säger. Inställningen avgör. Alltid. Det är så, bara du har rätt inställning kan du komma så långt du vill. Jag vet att jag har nämnt Kalle Ulff förut men han är verkligen en stor förebild för mig och han säger så himla många saker som peppar mig i allt här i livet. Kalle jag vet att du har tittat in här en gång och om det skulle råka sig att du läser det här så vill jag bara säga; Tack! :) 

Jag la upp den här bilden, som jag gjort själv, på min twitter och detta är vad som händer! :)

Gissa om jag blev glad! Min söndag blev helt plötsligt bättre!


Hoppas att ni alla har haft en underbar söndag och att ni är lika peppade som jag på en ny vecka. Vi hörs imorgon! Kram och godnatt!

Av Sandra Skinnars - 1 februari 2015 15:01

Kom hem från stallet för lite mer än en halv timme sen och nu sitter jag och äter lite chips. Söndagsmys! ;)

Sandra och Sonja kunde inte komma upp till stallet så jag bytte täcke på Torsten (för det har snöat en hel del och han fattar inte att man kan gå in då så på täcket var fullt med snö), sen fyllde på vattnet och gav dem green line. 


Jag förstår inte alls vart den här veckan försvann?! Praon gick snabbt och helgen har gått snabbt och nu imorgon börjar en ny vecka. Jag försår inte att det bara är imorgon kvar som jag tar hand om hästarna. Jag vet att efter imorgon kommer jag inte att se hästarna nå före fredag eller lördag, för jag kommer att ha läxor och sen har jag engelska prov på fredag också.


Från att vara sådär halvt rädd för Torsten i början när Nina och Eleonor köpte honom, till att nu älska honom lika mycket som Katinka och att både Torsten och Katinka kommer fram till mig (oftast) direkt med sina huvuden ner sänkta om jag sätter mig ner på huk 2-3 meter ifrån dem och står med huvudet i min famn, dom betyder så sjukt mycket för mig och jag är så tacksam för att jag fått möjligheten att vara med dom två. Det finns inga ord som beskriver hur mycket de betyder för mig!

Av Sandra Skinnars - 1 februari 2015 10:49

God dag på er! Hur har er förmiddag sett ut? Min har varit rikigt lugn och jag har bara varit på datorn och lyssnat på musik typ. Senare idag ska jag åka upp till stallet och om Sandra och Sonja kan komma upp till stallet så ska vi motionera båda hästarna men om dom inte kan komma så kan jag bara motionera Katinka. egentligen är det bara meningen att jag ska motionera Katinka men Torsten har så himla mycket energi och jag tänker att jag kan gå lite med honom i hagen för då om han skulle komma på nått bus så är vi ändå in i hagen, men jag tror att det är bäst att ta med Katinka fast man är i hagen så att Torsten inte blir nervös pga. att Katinka inte kommer med. Så jag hoppas verkligen att Sandra och Sonja kan komma med upp.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards