Sandra Skinnars

Alla inlägg den 27 februari 2015

Av Sandra Skinnars - 27 februari 2015 08:50

Hej på er! Det har varit otroligt dålig bloggning den här månaden. Ska försöka skärpa mig! Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och just nu är det TFC´s fem nya låtar som snurrar om och om. Ni ser dem alla här nedanför!

Alla är så sjukt bra! Love them!


Igår var jag till stallet på förmiddagen och borstade Katinka och så kom Nåro ut och mockade så jag stannade och pratade med henne en stund. Sen när jag kom hem gick jag i duschen och sen klädde jag på mig och åt och sen tog jag det lugnt en timme eller nått och sen åkta jag till frissan och gorde nya slingor och tog bort topparna och jag blev jätte nöjd, känner mig lite blond men det är snyggt enligt mig. Här nedanför ser ni min outfit när jag åkte till frissan och där ser man kanske min utväxt liiite... På den andra bilden ser ni hur jag ser ut i håret nu.


Efter frissan så tog jag det lugnt och sen gjorde vi tortilla och när jag hade ätit åkte jag till Sonja och sandra och var där till nio typ. Det var jätte roligt att träffa dem igen för jag har inte träffat dem på typ två veckor. Så det var jätte roligt att bara sitta och prata och skratta som vanligt.


Senare idag ska jag skriva om i måndags i Stockholm och så vidare så vi ses då! Ni ska ha en bra dag så hörs vi som sagt senare! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards