Sandra Skinnars

Alla inlägg den 21 februari 2015

Av Sandra Skinnars - 21 februari 2015 08:05

Jag är fortfarande inte helt frisk men jag är bättre. Jag har varit feberfri nu i 3-4 dagar nu men jag har varit hemma från skolan hela veckan. I torsdags var jag och skrev matte och samhällslära prov. Matte tror jag gick bra men samhällslära kan jag säga att jag tror inte att jag har fått sådär dåligt i nått prov någonsin. Men jag orkade inte riktigt koncentrera mig.

Igår fyllde min farmor 85 år så på eftermiddagen åkte vi dit och åt tårta och drack lemonad. Ja, på morgonen så var jag till hälsovårdscentralen i Malax och tog blodprov och svalgprov. Det visade inget, crp så hade jag 0 i och svalgprovet visade inte på nått heller, så jag var enligt det helt frisk!

Senare idag så sätter vi oss i bilen och åker ner till Åbo och inatt tar vi båten över till Stockholm. Imorgon ska vi va hela dagen, mer eller mindre, med min kusin som bor i Solna, där vi också ska bo, och sen ska vi med honom på "Lycka till Charlie" på Oscarsteatern och sen ska vi äta på nån thailändsk restaurang.

På måndag ska jag och mamma träffa Ellen och hennes mamma i Stockholm centrum och gå och shoppa med dem. Jag behöver nya jeans och kanske några enkla men fina T-shirt. Sen på tisdag tar vi dagsbåten hem.

Nu ligger jag och lyssnar på musik i sängen men borde snart gå i duschen så att håret hinner torka före vi ska åka. Ludde ska bo hos mormor och morfar medan vi är borta så mamma är påväg upp till Vörå nu just.

Jag vet inte om jag kommer att blogga nått nu medan vi är borta men vi får se hur det blir helt enkelt. Ni ska ha det så bra! Kram!

Stockholm

Ovido - Quiz & Flashcards