Sandra Skinnars

Alla inlägg den 15 juli 2013

Av Sandra Skinnars - 15 juli 2013 22:43

Hej eller godnatt! Haha! Vi åkte nog hem igår det var ganska mulet och blåste så inte kul att va på villan. Men när vi kom hem igår då så tog jag datan i knät och kollade på filmer typ resten av dagen. Har typ inget att berätta om gårdagen helt enkelt. Jo, jag har ju bytt header och design också. Slängde ihop headern sådär snabbt bara men blev riktigt nöjd iallafall. Vad tycker ni om den och designen? Kommentera!

Idag har jag kollat film och varit i stallet. Jag körde Katinka och Eleonor red Torsten och sen dom sista 500 (??) metrarna så skrittade jag Torsten. Så duktig har han blivit alltså. :)

Imorgon ska jag kanske åka med Eleonor och träna lite inför träningstävlingen på torsdag. Info längre ner... Jag är inte riktigt säker ännu om vi åker och tränar imorgon men hon skulle höra av sig.

På onsdag kvart över nio så ska jag och S & S åka upp till stallet och jag ska rida Torsten och S & S skulle rida shettisarna tror jag. Sen ska jag väl inte göra nått speciellt..? Jo, just ja! Mommo och moffa kommer hit på kvällen nån gång och vi åker på "Bykiston" och sen sover de här till torsdag och då händer det här...

På torsdag så funderar jag på att alltingen bara åka upp till stallet och visa hästarna för mommo och kanske moffa eller åka och köra kärra med mommo. Jag vet inte om det blir nått av det. Nåja på kvällen nån gång inte bestämt när så åker jag till stallet och ska hjälpa till att fixa hästarna och sen halv sju börjar träningstävlingen. Jag är med i bomklassen endast men jag har typ alldrig hoppat och jag ser verkligen fram emot det!

Men nu är jag trött så nu ska jag sova! Godnatt!

Snygga pojkar som jag har hittat! <3

Ovido - Quiz & Flashcards