Sandra Skinnars

Alla inlägg den 18 juli 2013

Av Sandra Skinnars - 18 juli 2013 21:39

Hej! Har inte orkat blogga under de här tre dagarna som varit. Men har varit till stallet alla dagar.

På tisdag kväll så var jag med och tittade då Eleonor tränade inför tävlingen som var idag och sen fick jag testa lite med Rappen över bommar.

Igår så var jag och S & S till stallet. Jag red Torsten, Sonja red Tinkos och Sandra red Tina och Eleonor gick med. Det gick nog riktigt bra. Sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen och åkte till optiker och kollade ögonen. Skaffade linser, endags linser. Men bara testar nu och på måndag ska jag till optikern igen och kolla hur de sitter på typ. Senare mot kvällen så kom mommo och moffa hit och ännu lite senare åkte vi och tittade på "Bykiston". Ganska bra nog.

Idag så har jag bara varit hemma och tio före fem så mötte jag upp S & S och vi åkte upp till stallet och borstade fint hästarna. Sen åkte vi till tävlingen. Började bli nervös, kolla banan, gick banan och sen kunde jag den. :) Sonja skulle ha startat 2:a men Rappen blev stressad så hon starta näst sist och jag starta tredje sist. Men kom oss igenom banan och fick en rosett. :) Det var clear round så ja. Vill åka på fler tävlingar!!! :)

Imorgon tror jag att vi skulle åka till Ikea. Kanske inte bloggar nå imorgon men jag får se hur det blir. Nu ska jag sova iallafall så ni får ha det bra!

Själv tycker jag att den är ganska fin! :)

Ovido - Quiz & Flashcards