Sandra Skinnars

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra Skinnars - 12 februari 2014 20:55

Hej! Nu ligger jag i sängen och ska snart börja sova men lovade ju att blogga så. Idag så har jag haft ont i armen hela tiden och efter skolan har jag typ bara läst prov och gjort läxorna så inget speciellt har hänt idag. Nej hörni, är riktigt trött nu så ska nog börja sova. Sov gott så hörs vi imorgon!

Av Sandra Skinnars - 12 februari 2014 17:42

Bloggar lite senare så kolla in då. Puss

Av Sandra Skinnars - 11 februari 2014 21:01

Har varit i duschen nu på kvällen och det var f*n inte det lättaste att sätta shampoo i håret när man inte får upp vänster armen mer än högst nittio grader.

Min tisdag har faktiskt varit riktigt bra fast jag inte alls var nå peppad på att stiga upp i morse. Nu ska jag nog börja sova. Godnatt!

Så sjukt söt är han, min Ludde <3

Av Sandra Skinnars - 11 februari 2014 17:18

Halloja! Ligger nu i sängen och läser modde. Har prov på torsdag så det är bara att läsa nu. Idag i skolan fick vi första dosen av vaccinet mot HPV eller vad det nu är. Det är nått som gör att man inte får livmoderhalscancer. Eller risken ska bli mindre eller nått sånt. Har ganska ont i armen och kan inte lyfta den nå högt alls. Men nu ska jag fortsätta läsa på modde. Hörs sen! :)

Av Sandra Skinnars - 11 februari 2014 06:03

Tisdag idag då och jag vill bara ligga under täcket hela dagen. Så sjukt trött så det finns inte. Passar bra med en tisdag då i och för sig men jag orkar inte gå upp. Börjar dagen med två timmar tyska, sen finska och geografi och allra sist två timmar textilslöjd. Ganska chill ändå... Men nu ska jag väl försöka ta mig upp ur sängen göra mig i ordning för denna tisdag. Ni ska ha en riktigt bra dag så hörs vi senare idag.

Av Sandra Skinnars - 10 februari 2014 20:52

Idag har jag varit i skolan och efter skolan så har jag mest bara tagit det lugnt och gjort läxorna och läst på finska förhör så jag har inget speciellt att berätta alls. Tyvärr!

Snön har typ halft smällt bort över helgen så nu är det grått och vått och äckligt igen. Buhuu! Jag vill ha sommar nu!

Nu ska jag nog börja sova. Sov så gott allihopa!

Av Sandra Skinnars - 9 februari 2014 21:30

Det har varit dålig bloggning nu i helgen men man måste väl få vila från bloggen också, i och för sig så vilar jag ju typ alltid från bloggen. Jag bloggar nästan alltid först på kvällen när typ hälften av er alla kanske har gått och lagt er.

Igår gjorde jag inget speciellt. Var hemma själv med Simme där på eftermiddagen/kvällen och vi spelade lite Wii och så tittade vi på melodifestivalen också men det har jag ju skrivit redan igår kväll.

Idag har jag dammsugit och hjälpt till har hemma och gjort läxorna förstås och nu ikväll har jag tittat på så ska det låta. Alexander Ryback är ju bara för rolig och jätte bra på att sjunga är han ju också förstås och söt. ;) Nu ska jag sova. Godnatt

Av Sandra Skinnars - 8 februari 2014 21:20

Hej! Sorry för att jag inte har bloggat tidigare idag men jag har inte tänkt på bloggen nå alls idag. Ganska skönt det också ibland. Idag har jag bara tagit det lugnt och nu tittar jag på melodifestivalen. Ska forsätta titta på det nu. Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards