Sandra Skinnars

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra Skinnars - 7 februari 2014 21:33

Efter att jag bloggade sist så har jag bara tagit det lugnt och nu är jag så jäkligt trött så nu ska jag sova. Sov gott!

Av Sandra Skinnars - 7 februari 2014 14:48

Nu är jag hemma och har varit det en kvart typ och jag är så jäkla trött så vet inte vad jag ska göra. Hade ju hissa prov idag och det gick väl ganska bra. På gymnastiken så spelade vi badminton. Blev ganska jobbigt att spela typ två timmar. Men det var ganska så kul. Nu ska jag äta mellanmål.

Av Sandra Skinnars - 7 februari 2014 06:02

Nu har jag legat vaken några minuter och ska snart gå upp och packa gymnastik väskan. Vi skulle ha badminton idag tror jag. Inte så jätte kul, men det går väl. Skönt med fredag iallafall. Tycker på riktigt att det inte va så länge sen det var måndag.

Har ju hissa prov idag så tror jag ska läsa igenom häftet en gång nu. Hoppas ni får en bra dag! Kikar in här sen igen!

Av Sandra Skinnars - 6 februari 2014 21:36

Hej igen! Nu ligger jag i sängen och ska snart börja sova. Ganska trött eller väldigt trött eftersom att jag snart somnar med mobilen i handen och snart fäller den i anskitet. Någon annan som brukar göra det? Jag gissar att nästan alla har gjort det någon gång. Nej nu ska jag sova. Imorgon är det ju fredag och nu taggar vi helg och ledigt eller hur? Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 6 februari 2014 17:45

Nu just ligger jag i sängen och läser på hissa prov så det är därför jag inte har bloggat nått idag. Fick en kommentar om att jag ska blogga mer och det vill jag gärna men kan ni inte skriva en kommentar om vad jag ska skriva om. Det får vara vad som helst. Allt från en fråga ni vill ha svar på till något tips på något ämne att skriva ett åsiktsinlägg om.

Nu ska jag fortsätta läsa på provet så skriver jag mer sen.

Här och nu bild

Av Sandra Skinnars - 5 februari 2014 21:34

Efentligen orkar jag inte skriva men jag känner att jag måste plus att jag verkligen vill. Bara väldigt trött nu.

Idag efter skolan så körde jag också traktor och sen gjorde jag läxor och gick i duschen och läste på hissa prov som vi har på fredag.

Nu ska jag nog börja sova. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 4 februari 2014 21:11

Hej! Idag efter skolan gick jag ut och hjälpte pappa genom att köra traktor. Kuuul! Sen har jag läst läxan och gjort rosa dip dye. Det var nått pulver typ. Man ska ha håret lite blött och lägga på pulvret och torka med hårtork. Det går alltså bort i duschen och jag ska i duschen imorgon så det blir väl bara en dag som jag har det. Det blev ganska så fint om jag får säga det själv men tyvärr så syns det inte alls bra på bilder och inte så bra i verkligheten heller. Nåja, nu ska jag börja sova. Sov gott!

Av Sandra Skinnars - 4 februari 2014 06:03

Eller hur?! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards