Sandra Skinnars

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra Skinnars - 3 februari 2014 21:17

Förlåt för att jag inte har bloggat nå ännu idag men jag har inte riktigt hunnit.

När jag kom hem från skolan så åt jag lite och sen åkte jag med Eleonor och Nina på ridlektion till en ridskola som ingen av oss hade varit till förut. Det gick jätte bra på lektionen och jag red en häst som heter Telma och den såg ut typ som ponnyn som Nellie Berntsson rider. Ozzy tror jag att han heter. Och jag blev så glad för när vi kom in i stallet så såg jag en häst som jag verkligen tyckte var jätte söt och ville rida och gissa vem det var. Jo, Telma. Alltså hästen som jag fick rida. Oj vad jag blev glad. Och den var jätte snäll och duktig. Skulle lätt kunna ha den. ;) Jag kom hem kanske kvart före sju eller nått och då gick jag i duschen och efter duschen så gjorde jag läxorna.

Nu ligger jag i sängen och ska börja sova. Vi hörs imorgon! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 2 februari 2014 20:02

Hej! Pörtom revyn var nog riktigt bra och man fick ju nog skratta lite. ;)


Här ska ni få min outfit och facelook.


Nu sitter jag och lyssnar på musik igen och bara chillar. 

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Hörs imorgon! 

Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 2 februari 2014 14:09

Hej! Var ju upp till stallet idag och först tänkte jag att jag skulle tömköra Katinka men fick ju förstås inte fast selen så longerade då istället men det gick inte heller så bra eftersom att snön kladdade fast under hovarna. Men hon fick iallafallspringa lite.

Nu sitter jag i sängen och har varit i duschen men ska lägga på datorn nu och lyssna på musik och bara chilla lite och så småning om börja fixa mig tills vi ska på Pörtom revyn. Hörs senare! Outfit kommer! :)

Visst är dom söta :)

Av Sandra Skinnars - 2 februari 2014 07:34

Igår så var jag mest på datorn men jag var också till stallet där mellan halv elva och halv ett typ. Jag körde Torsten med släden och det gick jätte bra. På kvällen så var vi och hämtade mamma från flygplatsen. Hon har varit i Helsingfors sen i torsdags.

Idag ska jag åka upp till stallet och troligtvis longera Katinka. Laddar mobilen nu så att den inte slocknar som förra gången när jag körde henne. Jag ska också göra läxor så klart. Och sen ska vi också på Pörtom revyn. Hoppas att den är bra! Nu ska jag snart gå upp och äta frukost och klä på mig! Ha en bra dag! Ska försöka blogga lite mer idag!

Bild från igår! (Eleonors bild)

Ovido - Quiz & Flashcards