Sandra Skinnars

Alla inlägg under juni 2014

Av Sandra Skinnars - 23 juni 2014 11:40

Hej! Hittills idag har jag hunnit vara ner till byn och posta ett brev och göra lite andra saker som mamma sa att jag skulle göra under dagen och nu tittar jag på tv och bara chillar i min onepiece och det ska jag väl göra nu en bra stund till.

Sen ska jag ju till stallet sen med Sonja och Sandra och de ska hoppträna så jag sks hjälpa till och kanske fota och kolla på. Det ska bli så roligt att träffa dem igen. Sist jag träffade dem var på hopptävlingen förra tisdagen och då hann vi ju inte prata så jätte mycket så jag ser fram emot att träffa dem igen.

Att han kan va så söt min Ludde <3

Av Sandra Skinnars - 22 juni 2014 21:29

Hej! Börjar bli lite sent nu men va gör det.

Igår sov jag typ nästan hela dagen för jag och pappa kom hem typ halv nio eller nått och då sov jag till tre ungefär.

Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket men imorgon halv sex tror jag det var så ska jag åka upp till stallet med Sonja och Sandra.

Just nu svävar jag på rosa moln ända tills verkligheten kommer ifatt och drar ner mig till marken igen, hårt...

Av Sandra Skinnars - 20 juni 2014 07:27

Hej! Igår tog jag det bara lugnt hela dagen. Så skönt!

Nu ligger jag på min madrass på villan och har just vaknat. Vi kom hit typ klockan 7 igår på kvällen. Min faster och hennes man är också här.

Idag ska jag bara ta det lugnt och sen inatt tror jag att jag ska åka med pappa och köra. Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi kanske senare idag, vi får se.

Såå söta

Av Sandra Skinnars - 18 juni 2014 20:37

Hej! På hopptävlingen igår gick det riktigt bra. Bom klassen var clear round så jag fick en rosett. Haha! Nice!

Bild från körkursen


Idag har jag bara tagit det lugnt. Var upp till stallet och satt i hagen och tänkte och fotograferade och gosade med de bästa. Testade även om jag mindes någon nh längre. Det gjorde jag! Det var så otroligt skönt att få sitta och småprata med hästarna idag. Jag pratade om allt möjligt. De stod bara och åt gräs och ibland kunde någon av dem titta på mig med öronen framåt med de där fina ögonen som bara hästar har. Då känns det verkligen som om de lyssnar på en när man sitter där och pratar på. Tyvärr så tog batteriet i kameran slut så vissa bilder blev tagna med iPhonen men några bra bilder fick jag. Ett annat problem är att jag inte hittar laddaren till kameran men som tur e så fick jag bilderna överförda till datorn före kameran dog helt. 


Nu ska jag börja sova. Godnatt! Hoppas att ni har haft en bra dag!

Älskar den här lilla envisa saken så sjukt mycket!!

Det där är ett äkta leende! 

(Bild från augusti 2013)

Av Sandra Skinnars - 17 juni 2014 17:30

Okej nu kör vi på ett åsiktsinlägg. Jag tror att nästan alla här vet vem Nellie Berntsson är, eller hur?


Jag har följt Nellies blogg i 3 år kanske och jag har alltid tyckt att hon har varit riktigt cool eller vad man ska säga. Jag läser hennes blogg flera gånger per dag och jag tycker att hon är en sjukt jordnära och mogen tjej och sjukt duktig på det hon gör. Det är ganska häftigt att hon är snart fjorton och har en så stor blogg som hon faktiskt har.


Igår satte hon upp en bild på henne och Anton Hagman eftersom att han och hans mamma var där typ. Hans mamma inredde hennes nya rum. En stor del av alla fans blev helt till sig och frågde om de var tillsammans och isåfall var de söta tillsammans och vissa blev avundsjuka osv. Jag fattar bara inte varför alla ska lägga sig i vem Nellie är tillsammans med och hon skrev själv ut på bloggen sen att de inte va/är tillsammans. 

Hon är tillsammans med någon och så är det med det! Vill hon sätta ut det på bloggen så får hon göra det och vill hon inte så borde det vara okej för oss fans. Jag själv är glad för hennes skull och skulle aldrig tjata på henne att hon ska berätta vem hon håller i handen på bilden nedanför t.ex


Det var likadant när hon fick träffa The Fooo för en stund sen. Hon har sagt att hon tycker att Omar är snygg och jag förstår henne. ;) Då började spekulationerna igen. Är de tillsammans? Är de vänner? Ja, allt möjligt!

Nellie la ut den här bilden nån dag efter att hon träffat killarna...

Och Omar la ut den här...

Haha! Då vart det riktig kalabalik i kommentarsfälten! 


Jag vet inte om det här blev så bra men jag ville skriva lite om det här. Jag menar inget dumt med något av det jag har skrivit utan det är bara mina tankar. Hoppas att ni orkade läsa och kommentera gärna era åsikter om det här eller något annat jag kan skriva ett åsiks inlägg om.


Av Sandra Skinnars - 17 juni 2014 08:04

Hej och godmorgon! Idag ska jag som jag sa igår bara ta det lugnt och sen på kvällen ska jag på hopptävling. Det ska bli riktigt roligt! Ska försöka skriva ett åsiktsinlägg om en sak idag som jag kom på typ nu att jag skulle skriva om. Haha! Håll utkik! Ha en bra dag!

JA

Av Sandra Skinnars - 16 juni 2014 21:33

Hej! Ska gå och sova nu! Men ska blogga lite först. Har någon av er lyssnat på JA. Två killar från Sverige som gör grymma covers på bra låtar. Jag själv har inte lyssnat mycket på dem men just den här fastnade jag för. Jag gillar refrängen och tycker att den är riktigt häftig. Sen sjunger de ju jäkligt bra också och de är ju helt okej snygga. Eller hur?! Haha! 

Imorgon ska jag typ bara ta det lugnt så räkna med iallafall ett inlägg imorgon! Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards