Sandra Skinnars

Alla inlägg under juni 2014

Av Sandra Skinnars - 16 juni 2014 15:33

Måndag redan! Veckorna går snabbt när man har roligt!

Idag har jag varit till stallet. Körde Katinka och Eleonor gick med sin hund Diesel. Vi var till dagiset i byn så barnen fick sitta i kärran en stund var. De tyckte att det var riktigt roligt att vi kom dit. Annars har jag tagit det ganska så lugnt och så har jag och Simme bakat en chokladpaj. Jätte gott!

Imorgon ska jag på hopptävling till Korsnäs. Vet inte riktigt om jag har sagt det eller inte. Jag ska vara med i bom klassen med Torsten så hoppas att han sköter sig då. Tävlingen är på kvällen.

Igår var jag till mina kusiner i Pörtom. De har blivit färdiga i skolan. En blev bilmekaniker och en blev ingenjör (om jag minns rätt nu). Var där i några timmar och sen när vi kom hem så tog jag och mamma kort. Tack kort ska det bli. Och sen på kvällen så åkte jag framoch tillbaks till Sonja och Sandra.

Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag hittills och att den fortsätter bra!

Bild från igår

Av Sandra Skinnars - 14 juni 2014 06:05

Jag vaknade alldeles just och jag tänkte liksom direkt, BLOGGA. Vet inte varför men här ligger jag nu i min säng och vet inte ens vad jag ska skriva.

Åkte inte till stallet nå igår eftersom att det började blåsa (hårt) och var kallt och ja, inte roligt att vara ute. Sen gick strömmen där runt kl. 22 och var borta i kamske en halv timme.

Idag ska jag upp till stallet men vet inte vilken tid än och så ska jag kanske vara med Sonja och Sandra.

Hoppas iallafall att ni får en bra dag. Jag kikar in här senare!

Av Sandra Skinnars - 13 juni 2014 10:43

Hej! Fredag idag då och jag sitter och lyssnar på musik på spotify och jag måste bara få säga en sak. Jag har aldrig gillat 1D men Story of My Life är faktiskt riktigt bra.


Igår på hoppträningen gick det riktigt bra tillsist fast han var lite okoncentrerad på mig först men sen gick det bra. Så det var ju kul. Ska kanske upp till stallet idag också. Jag har inte riktigt bestämt mig än... Hehe! Men ni ska ha en riktigt bra dag så hörs vi senare! Kram!


Jag i den varma alban på min konfirmation! <3

Av Sandra Skinnars - 12 juni 2014 11:53

Hej! Förlåt för dålig bloggning på sistone. Jag ska berätta lite vad jag har gjort.

I tisdags så var jag till stallet med Sonja och Sandra och hjälpte till när de hoppade och tog massa bilder på dem. Men de bilderna har inte jag eftersom att jag fotograferade med deras kamera.

Igår så var jag till stallet och red Torsten och när vi kom tillbaka till stallet så travade jag några gånger över en bom eftersom att jag ska vara med i bom klassen med Torsten på tisdag nästa vecka. Första gången jag travade över bommen igår så hoppade han riktigt som om det skulle ha varit 20-30 cm istället för en bom på marken. Haha, sötis! :)

Hittills idag så har jag varit och handlat med Simme och gjort mat och nu sen halv tre så ska vi ner till byn igen och träffa Madde som klarade moppe kortet igår. Och fyra ska jag vara vid stallet för att jag och Eleonor ska åka och hopp träna till Korsnäs. Det ska bli jättekul! Nu ligger jag bara i soffan och tar det lugnt. Vi hörs senare! Ha en bra dag!

Av Sandra Skinnars - 10 juni 2014 17:46

Hej! Jag har kollat på en film nu och alltså jag finner inga ord. Så jäkla bra var den! Man fick en tankeställare och jag fullkomligt älskar den! Ni MÅSTE se den! Klicka här för att se den. Den är så bra! Jag kan erkänna att jag fällde en (eller fler) tår (tårar) på ett ställe i filmen för att jag tyckte så synd om killen. Åh va f*n bara kolla den! Okej?!

 

Av Sandra Skinnars - 9 juni 2014 17:04

Igår var det en riktigt bra dag och idag började jag dagen på bästa sätt, rida. Men det tar vi längre ner, först om går dagen.

Jag har inga bilder att visa er ännu för de är på kameran fortfarande men de kommer senare. Jag hade det iallafall trevligt med släkt och vänner till familjen och Sonja och Sandra kom också hit en stund. Riktigt trevligt hade jag. Jag var inte heller så nervös som jag trodde att jag skulle vara när vi skulle in i kyrkan så det var ju bra.

Okej, idag då. Började som sagt dagen med att rida och det var Torsten som jag red. Jag börjar känna att jag börjar förstå hur han ska ridas nu. Förr när han stressade upp sig över något så tänkte jag mer på vad som skulle kunna hända istället för att lugna ner honom men nu, som idag t.ex när vi var in till byn så blev han rädd för ljudet av när någon krattade, så tar jag det lugnt och tänker inte på något speciellt alls utan bara som vanligt. Så det känns ju roligt för mig det också att jag börjar klara av honom bättre och, framförallt, förstå hur han är att rida. För han är verkligen känslig, minsta lilla du spänner någon liten muskel så känner han av och spänner sig eller blir stressad och känslig i munnen är han också, så man måste rida honom på ett speciellt sätt och det är svårt för man rider mer med sitsen och kroppen än vad jag lärt mig på ridskolan men jag är väldigt tacksam för att jag får lära mig det. Så om du skulle råka läsa det här Eleonor, TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

Nu sitter jag i soffan och väntar på Sonja och Sandra. De ska komma hit en stund efter att de har ätit så de kommer väl snart. Men vi hör senare! Kram!

Av Sandra Skinnars - 7 juni 2014 08:20

Hej! Det var skönt att få sova längre idag. Inte för att jag sov så mycket längre än de här andra dagarna den här veckan men iallafall så var det skönt.

Idag kommer mormor och morfar hit för att hjälpa till att fixa allt till imorgon. Imorgon är ju själva konfirmationen och då blir det roligt sen efteråt.

Jag har väl inte så mycket annat att säga förutom ha en bra dag och räkna inte med någon bloggning imorgon.

Av Sandra Skinnars - 6 juni 2014 06:14

Hej! Jag tänkte att jag skulle skriva lite nu när jag ändå har lite tid för det.

Den här veckan har gått ganska så snabbt faktiskt. Det är ju klart att det har varit tråkigt ibland men jag har haft det så roligt med mina kompisar så jag har nästan glömt bort det tråkiga.

Idag åker vi hem redan halv två tror jag och då ska vi prova albor och gå igenom själva konfirmationen. Efter det ska jag direkt upp till stallet för att släppa in hästarna i vinterhagen igen. Katinka äter ju ihjäl sig annars. ;) Nej men inte riktigt. Men det ska jag göra och så ska jag väl mysa lite också. Eftersom att jag inte hunnit dit nå den här veckan.

Nu ska jag gå i duschen och sen börja göra mig i ordning eller ja, klä på mig... Ha en bra dag!

De är såå söötaa <3

Ovido - Quiz & Flashcards