Sandra Skinnars

Alla inlägg under januari 2014

Av Sandra Skinnars - 25 januari 2014 22:11

Förlåt men det har hunnit bli så sent redan så jag orkar inte blogga om dagen nått långt. Ända fram till typ halv tre så tog jag det lugnt och bara myste i sängen. Sen gick jag ut och var ute till sex ungefär. Hade igång min vespa och körde lite med den bara för att och så körde jag fyrhjuling och moped lite och tittade på när pappa fixade med traktorn och sånt där roligt. :) Nej men jag gillar såna saker! Samma med stallet också. Tar jag på mig stallkläderna så klarar jag det mesta, lite skit under naglarna har väl aldrig skadat någon? Jag känner mig också ibland starkare och säkrare på mig själv i stallet än på många andra platser.

Nu ska jag sova! Godnatt! Hörs imorgon!

<3 Just love it <3

Av Sandra Skinnars - 25 januari 2014 07:44

Hej och godmorgon! Igår efter skolan så åkte jag upp till stallet och då satt jag i släden med Eleonor. Torsten var riktigt duktig och Katinka, som fick springa efter, var också riktigt duktig.

Sen på kvällen så åkte jag, pappa och Simme till stan och åt på Rax som är nyrenoverat och det var riktigt fint där nu.

Efter att vi hade ätit så åkte vi och hämtade mamma från flygfältet och när vi kom hem så gick jag och sova.

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Jag får se hur det blir. Jag hör av mig lite senare! Ha en bra dag!

Outfit igår kväll!
Tröja från Lindex
Byxor från Cubus
Och så har jag en hairdounat
från Kappahl eller Lindex

Av Sandra Skinnars - 24 januari 2014 06:09

Hej och godmorgon! Idag är det då fredag och jag har gymnastik två sista timmarna. Vi ska skrinna. Skrinna är roligt när man är med bara kompisar men inte med klassen. Men det ska väl gå. Jag måste börja packa gymnastik väskan nu och göra mig klar. Vi hörs sen! Ha en bra fradag!

Av Sandra Skinnars - 23 januari 2014 21:24

Tycker att det bara står godnatt och godmorgon som rubrik på mina senaste inlägg. Variation Sandra, variation!!

Idag har jag varit i skolan och sen ikväll har jag varit i duschen och bara tagit det lugnt.

Imorgon är det fredag och jag ska nog bara ta det lugnt efter skolan då och på lördag ska jag kanske till Emilia K. Men inget är bestämt gällande det ännu och på söndag ska jag nog åka till stallet. Men det är inte heller bestämt. Men jag ska ha en bra helg iallafall. Det har jag bestämt!

Jag ska också skriva en inlämnings uppgift i modde. Hur ska jag förklara det här nu på bästa sätt... Det är 6 olika punkter typ och så ska man välja 2 och skriva minst 100 ord om vardera. Baserat på en bok man läst. Hoppas att ni förstod! Nu ska jag sova! Hörs imorgon! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 23 januari 2014 06:05

Av Sandra Skinnars - 22 januari 2014 20:37

Hej! Idag har jag mest tagit det lugnt och så har jag gjort en nu design och header också. Jag blev riktigt nöjd med det hela. Jag har väl inte så mycket annat att säga mer än godnatt!

You are so cute and I just love you! <3

Av Sandra Skinnars - 22 januari 2014 06:05

Läste just på Nellie Berntssons blogg att Elvis har fått kolik känningar... Inte kul! Hoppas att det har gått bra nu under natten och att han kommer bli bra. <3

Nu då nått helt annat. Nu har jag varit vaken i typ en kvart och ska börja klä på mig och gör mig i ordning för denna dag. Jag börjar med 90 minuters finska..

Ha en bra dag och godmorgon!

Av Sandra Skinnars - 21 januari 2014 20:56

Nu ska jag göra mig klar för natten och lägga mig ner i sängen och börja sova. Sov gott allihopa så hörs vi imorgon någongång! Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards