Sandra Skinnars

Alla inlägg under januari 2014

Av Sandra Skinnars - 21 januari 2014 20:10

Hej! Idag efter skolan så åkte jag till Madde och vi har skrattat och tagit det lugnt och så var vi ut och tog lite bilder också. Jag kom hem typ tio över sju och då åt jag lite och sen tittade jag tv en liten stund och sen gick jag i duschen och nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver det här. 


Imorgon är det onsdag och då har jag showdans två sista timmarna. Så kul! :) Annars är det en ganska tråkig dag... Nu ska jag lägga in lite bilder som vi tog hos Madde idag och några som jag tog i söndags eller när det nu var som jag var ut en stund... Enjoy!

Den här tycker jag är ganska fin. Det ända som stör mig är att kopplet är runt Luddes ben!

Btw, Ludde fyllde 4 år igår kom jag på efter att jag hade skrivit det sista inlägget igår kväll.

Den här är också ganska fin.

En bild på mig från idag så här tillsist.

:)

Av Sandra Skinnars - 20 januari 2014 19:53

Egentligen borde jag läsa på geografi som jag tänkte skriva förhör på imorgon. Ett som klassen hade medan jag fortfarande var i Puerto Rico som jag tydligen också måste ha... Så jag ska skriva snabbt så ursäkta om det blir några stavfel här eller där.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och ikväll har jag börjat på med en biologi sak och gjort läxorna.

Imorgon är det en lugn dag i skolan och det ska bli skönt. Skulle göra vad som helst för att kunna åka till stallet och köra Katinka men för det första så har jag läxor och förhör, för det andra så är det jätte kallt (det blir ju ännu kallare av att sitta i kärran) och för det tredje så blir det så fort mörkt. Nåja! I helgen ska jag nog åka till stallet i vilket väder som helst om jag så bara ryktar henne.

Nu ska jag läsa geografi! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 19 januari 2014 19:52

Orkar inte med något just nu. Vill bara sova och vakna på ett helt annat ställe tilksammans med HAN med stort H. Just nu lyssnar jag på musik men ska börja sova snart. Den här söndagen har varit så slöööö.

Av Sandra Skinnars - 19 januari 2014 09:05

Hej sötisar och godmorgon! Jag har varken orkat eller hunnit med bloggen nå mycket den här veckan pga. musikalen. Jag har varit så trött på kvällarna och då har jag måstat göra läxor och ta igen de vi missat pga. musikalen. Men nu är jag tillbaka igen. 


Nu ska jag gå i duschen och sen ska jag äta frukost och se till så att håret torkar och så ska jag gå ut och fota lite i kölden. Iallafall nu så är det rent ut sagt skit fint ute. Nej nu ska jag gå! Puss! Vi ses senare!

Av Sandra Skinnars - 17 januari 2014 11:30

Det började med att vi steg upp kvart före fyra spansk tid och då klädde vi på oss och packade det sista och sen gick vi ner till receptionen och checkade ut och så väntade vi på bussen och den kom exakt när den skulle komma och när vi kom till flygfältet så checkade vi in och sen gick vi till ett café och köpte något att dricka och en smörgås. Vi fick gå ombord enligt beräknad tid och planet lyfte när det skulle och det skulle till och med vara en timme tidigare hemma än vad det vad var tänkt så vi blev ju förstås glada.


Men vi blev ca 2 h försenade pga. att vi fick mellanlanda i Manchester för att planet fick enligt kaptenen ett litet tekniskt fel. Före vi fick landa så fick vi cirkulera ovanför Manchester i 30-45 min och när vi äntligen fick landa så fick man gå på WC och planet lyfte igen 13.30 engelsk tid.


När vi landade i Vasa så var klockan typ 18.30 eller något (finsk tid) och så tog det kanske en halv timme eller mer före vi fick alla våra kappsäckar och vi var äntligen hemma typ halv åtta och då åt vi farmors korvsoppa som hon hade kokat åt oss.


Det var min lite annorlunda resa hem. Inget speciellt men villa bara berätta om den.

Här ser man Teide som är en vulkan på Teneriffa.

Av Sandra Skinnars - 15 januari 2014 20:55

Hej eller godnatt kanske jag ska säga! Idag hade vi ju premiär och jag tror att både publiken och vi på scenen och bandet och alla var lika nöjda. Jag tycker att det gick jätte bra iallafall. Imorgon har vi en föreställning för gymnasiet på dagen och för själva högstadiet på kvällen och på fredag kväll ör det för allmänheten typ. Så kul! Nu ska jag nog börja sova. Hörs imorgon!

Av Sandra Skinnars - 15 januari 2014 11:30

Here is part 2! Let's go!

Alltså jag är riktigt nöjd med mina betyg, så här säger jag att det har "hänt".


Alltså neeej...


Haha, nej!


Jepp detta har hänt.


Japp :)


Vad är det här då? Nej det har jag inte gjort! 100% säker!

Av Sandra Skinnars - 14 januari 2014 19:36

Idag har vi övat på musikalen och sytt de allra sista kläderna hela dagen för imorgon har vi första föreställningen. Det ska bli kul! :) Jag har inget speciellt att berätta mer om dagen så jag säger väl godnatt nu och så ska jag borsta håret (har varit i duschen) och göra mig klar för natten och ladda upp för imorgon. Hoppas att ni har haft en bra dag också. Det har varit runt -25 grader idag  här och shit va kallt det är alltså. Men sov gott nu så hörs vi imorgon! Puss och godanatt! 

Ovido - Quiz & Flashcards