Sandra Skinnars

Alla inlägg under juli 2013

Av Sandra Skinnars - 8 juli 2013 12:05

Visst sjunger hon sjukt bra?! :) 

Av Sandra Skinnars - 8 juli 2013 09:08

Hej och godmorgon sötisar! Nu har jag just vaknat och min faster började skicka lite på fb med mig och ja. Här har ni en bild som jag tog alldeles just...

Ser ni bikini randen??? Haha! ;)

Av Sandra Skinnars - 7 juli 2013 21:00

Hej! Nu sitter jag i en skön fåtölj och har kollat solsidan och gustavsson 3tr med Simme och nu ska vi kolla nått annat. Har chattat med Sonja och Madde lite också men inte nu längre.. :) Ska troligtvis till stallet på tisdag nån gång. Inte bestämt riktigt ännu. Men om vi åker så ska troligen jag och Sandra (haha, Sandra x2) rida Rappen Sonja rida nån av shettisarna. :) Kuligt! :) Vet inget mer jag ska skriva mer nu men vi hörs imorgon. Godnatt i förskott nudå! :) 

Här får ni en bra låt av Avril Lavigne. Låten heter Girlfrend som ni nog ser.

Nu blev jag sugen på chokladbollar så nu ska jag göra det. :P

Av Sandra Skinnars - 7 juli 2013 14:59

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna ett egen designat pannband! Var med du också! :)

Av Sandra Skinnars - 7 juli 2013 08:39

För det första så har jag tagit bort två senaste inläggen för jag ville inte ha kvar dem!

Igår så åt vi frukost nångång och sen efter lunch så åkte vi hem. Pappa och Simme åkte och kolla fotboll och mamma åkte på "tomatkarnevalen" med sin en kusin eller nått och jag stannade hemma. De var borta i tre timmar typ och jag gjorde nästan ingenting. Satt med iPhonen och iPaden i högsta hugg typ hela tiden. ;) Eller jag var i duschen och vattnade blommorna där ute och typ sju eller nått så kom de andra hem och då så åkte vi tillbaka till villan och grillade. Jag åt allt förutom köttet. ;P Sen efter maten så till efterrätt så åt vi grillade bananer med grädde och strössel. Först var det ganska gott men efter halva så ville jag inte ha mer. Så då fick vi grilla marschmellows (stav) och det var så sjukt gott! :) Sen kollade jag, pappa och Simme film till typ elva eller nått så jag orkade inte blogga då...

Idag så ska vi bara vara här till senast två eller nått för mamma och pappa ska på dans ikväll så då ska jag och Simme vara ensamma hemma. Vi kommer säkert ha värsta träningspasset med Wii, typ Zumba och springa och ja fy s*tan vad det är jobbigt men så himla kul! :) Men vi får se! Jag ska uppdatera er mer idag än alla andra dagar och det lovar jag. Men nu ska jag gå! Alla andra sover meen! Haha! Puss och ha en bra dag så hörs vi!

Av Sandra Skinnars - 4 juli 2013 18:44

Alltså satan i gatan va snygg han är! Keegan Allen! Haha!!! Nej men på riktigt får man bli snyggare eller?! Den här bilden har jag som bakrundsbild på mobilen på hemskärmen just nu. <3

Alltså pretty little liars går på TV3 nu så jag har kollat på det nu och fan vad det är bra alltså! Det finns på swefilmer också men jag har glömt både lösenordet och användarnamnet där så jag kan inte kolla det. Men fan det är bra alltså!!!!

Jag kom på att jag var till Närpes igår på förmiddagen. Mamma köpte nya gardiner åt mig och en klänning och en tunika/klänning från Halpa Halli men jag kom inte ihåg att ta nån bild så det får bli när jag kommer hem istället då.

Idag före vi åkte till villan så var jag och mamma till bibban så jag lånade två böcker... En pretty little liars bok och en bok som heter sjutton år och skitsnygg (om jag minns rätt). Har börjat läsa pll boken och den är minst lika bra som serien. :) Så nu ligger jag jag på loftet/vinden och ska läsa lite till medan dom andra är ute och tråkar. Det är mulet så det går inte att sola eller nått heller. Nej men ha det bra! Jag ska göra det bästa av situationen här genom att läsa och drömma mig bort härifrån.

Här kommer ännu en bild på min man. ;)

Ojdå nu dog jag lite här!!!! <3<3

Kul

Av Sandra Skinnars - 3 juli 2013 19:47

Hej! Igår på vkr så var det bara två barn och en mamma plus jag, Nina, Eleonor, Maja och Elias (Maja och Elias är Ninas barn). Sprang runt med Tina först när de red på henne sen satte vi selen på henne och de fick köra henne och det tyckte hon va jättekul för hon har inte blivit körd på jättelänge bara riden typ. Så hon började till och med galoppera! Haha!! Och där sprang jag bredvid haha!!! Blev helt slut. Fick ju motion iallafall + att jag cyklade dit och hem. :)

Idag så gjorde jag inget speciellt alls på förmiddagen men klockan 17 så mötte jag upp Ester och vi åkte till stallet och körde Tina och Katinka och Tindra var också med. Det var väl ganska kul nog...

Kom hem för ca 45 minuter sen typ och nu ligger jag i min säng och lysdnar på lugna favoriter på mobilen. Men det är sämsta låten ever så nu ska jag sluta och lyssna på nått på youtube istället. Jo, förresten så åker jag troligen till villan imorgon och kommer hem först på söndag. Kul... NOT! Rädda mig någon! Men kanske det kommer sol så att man kan sola lite eller kanske bada... Jag har faktiskt inte badat nått alls ännu iår. Nu kom det en bättre låt men hejdå! :)

Av Sandra Skinnars - 2 juli 2013 14:50

Hej sorry för lite dålig bloggning men har inte orkat. Var ju till stan igår då och ni har redan fått bilder på det... Har inget att blogga om typ. Jo just det jag åkte inte till stallet nå igår då men ska ju dit nu ikväll på vkr så. Ska cykla och det blåser som f*n alltså. Kommer vara död när jag kommer dit jue. Det börjar halv sju så jag ska åka hemifrån där runt sex typ. Brukar ta en kvart dit typ men jag vill komma lite tidigare än alla andra eftersom att jag ska hjälpa till så jag åker väl lite före sex. Nu ska jag skicka och kolla lite med Nina var vi ska vara och vad vi ska göra ikväll så att jag vet lite. Ha en bra fortsättning på dagen! Puuss!!

Glömde att sätta upp bilden igår! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards