Sandra Skinnars

Alla inlägg under oktober 2013

Av Sandra Skinnars - 20 oktober 2013 19:52

Fick en sån energikick efter att vi kollat på Fighting Star och det var så sjukt bra.


Idag var jag först upp till stallet och tittade till hästarna och sen hem och bytte om och sen har jag varit hos mommo och moffa hela dagen.

Imorgon är det ju måndag och en ny vecka drar igång igen. Ska vi säga härligt eller tråkigt? Jag tror att jag säger härligt! Tänk om det aldrig skulle bli ny dag... Usch! Nej, hurra för att det kommer nya dagar. Nu ska jag läsa lite finska och sen ska jag sova. Godnatt! Vi hörs imorgon!

Cutie! <3

Av Sandra Skinnars - 19 oktober 2013 07:23

Hej! Igår så var jag först till stallet med Ester och vi borstade Katinka och Torsten och sen körde vi henne en bit. Sen åkte vi hem till mig och Esters mamma kom och hämtade henne och jag körde lite traktor och sen gick jag in och åt lite och sen var jag på datorn och försökte göra klart en uppgift i biologi. Sen upp till stallet och säga godnatt åt hästarna och se så att de hade det bra och några godnatt pussar var på mulen och sen åkte jag hem.

Nu ska jag snart gå upp och äta frukost och klä på mig och åka upp till stallet och köra Katinka en lite längre bit. Härligt! Sen ikväll ska jag (och familjen) på Fighting Star. Så det ska bli roligt. Så jag åker väl upp till stallet före det och pussar hästarna godnatt eller antagligen, jag vet inte när Fighting Star börjar men jag får väl se hur det blir.

God morgon förresten!

Sötis Katinka med sötis mulen! <3

Av Sandra Skinnars - 18 oktober 2013 06:53

Hej sötisar! Alltså jag ser att ni är in och tittar och läser men det märks inte i kommentarsfältet. Skulle ni inte kunna kommentera lite mera. Jag vet att jag inte uppdaterar nå bra och mycket och så men jag tycker att det är jätte roligt att blogga. Sen så har jag nästan slutat ta egna bilder alltså för det mesta så är det weheartit bilder eller inget alls kanske nån bild på Katinka och höstarna och kanske ibland, väldigt sällan, nån bild på mig. Jag ska försöka skärpa mig! Jag ska göra det, det lovar jag.

Såhär såg det ut utanför mitt fönster igår när jag tittade ut. Usch för snö!!

Av Sandra Skinnars - 17 oktober 2013 21:39

För det första vill jag bara säga förlåt för att jag inte bloggat på några dagar nu.

Men nu börjar första dagen på höstlovet vara slut och idag har jag inte gjort så mycket.

Minns inte säkert vilken dag det var som jag åkte med Sonja och Sandra till stallet men jag tror att det var onsdag eller nää kanske det var tisdag?! Äsch, strunt samma. Vi var iallafall till stallet och turades om att rida Minetta och Guiness och för min del så var det första gången som jag red Guiness och hon var verkligen jätte snäll och det gick jätte bra.

Imorgon så kommer Ester hit typ 11 och vi ska åka till stallet och köra Tinkos. Jag ska också ta hand om hästarna den här helgen så det ska bli kul.

På lördag så ska vi (jag och familjen) på en teater/musikal som heter "Fighting star" typ och jag tror att den kommer att vara ganska så bra.

Sen på söndag så ska vi och fira min kusin Joel som fyller 7 år nästa helg. Alltså tiden går så fort. Jag minns när han föddes ellet ja. Mormor var här med mig och Simme för mamma och pappa var borta eller nått. Så ringer mormors mobil och hon svarar och då var det min morbror som ringde och berättade att hon blivit farmor och alltså jag minns det som om det vore igår och nu så fyller han 7 år.

Nej nu ska jag sova! Godnatt!

Tina när jag var med Sonja och Sandra till stallet.

Av Sandra Skinnars - 14 oktober 2013 21:01

Hej! Min dag har sett ut så här: skola, hem, läxor, äta, ta det lugnt och nu ska jag sova. Idag fick vi vår klassring. Enkel men snygg, tycker jag. Inuti står det SANDRA 7A-9A 2012-2015. Här har ni en bild, ganska dålig bild men har tagit bättre med kameran som jag ska sätta upp sen nån gång.

Där har jag ju den på pekfingret men började ha den på tummen sen. :) Nu ska jag sova! Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 13 oktober 2013 20:49

Hade skrivit ganska mycket och så poff borta och nu orkar jag inte skriva allt igen. Men idag har jag varit med Emilia och vi har både varit här hos mig och hos henne för om vi ginar över några åkrar så bor vi inte så långt ifrån varandra. Men nu ska jag sova. Godnatt!

Jag förr idag...

Av Sandra Skinnars - 12 oktober 2013 21:32

Först och främst, förlåt för sjukt dålig uppdatering. Men gaft så mycket i skolan och varit trött dmsen när jag kommit i söng. Ni förstår väl att skolan går före bloggen.
Men jag har inte gjort nått speciellt dagarna som jag inte bloggat.

Igår var jag iallafall upp till stallet och körde Katinka. Det gick ricktigt bra som vanligt.

Idag var jag först på skriftskolelektion och sen har jag mer eller mindre bara tagit det lugnt.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra mer än läxorna. Men nu ska jag sova. Godnatt sötisar! :)

Av Sandra Skinnars - 10 oktober 2013 21:28

Sorry för dålig uppdatering men har läst på finska prov hela kvällen. Orkar inte skriva nått mer, börjar bli lite sent nu. Sov gott!

Instabild från när jag och Simme väntade på bussen i morse.

Ovido - Quiz & Flashcards