Sandra Skinnars

Alla inlägg under mars 2013

Av Sandra Skinnars - 9 mars 2013 15:45

Hej! Har varit i stallet idag och kom hem för ca en halv timme sen. Det var bara jag, Sonja och Eleonor. Vi tömkörde Torsten (jag och Sonja) medan jag tömkörde så gick Sonja efter med Tindra och tvärtom. Sen när vi kom tillbaka till stallet så fick vi ha lite voltige övningar turvis. Sonja var efter mig så sen när hon var klar så sa Eleonor att Sonja skulle sätta sig lite längre fram och sen hjälpte hon mig upp. Så att jag satt bakom Sonja. Gick runt lite och sen frågade Eleonor om jag vågade stå på knä bakom Sonja. Joo, sa jag. Så gick vi lite och jag stod på knä bakom. Ja just det. Vi borstade dem först. Sen så åkte Sonja hem och jag och Eleonor fixade höpåsar. Sen åkte vi hem! Och nu sitter jag och har det skönt. I vilket fall som hellst så var det JÄTTE roligt! Love horses? Yes, I do!!!

Sen så har mamma och pappa varit till Seijnäjoki och hämtat allt ur bilen (det vi köpte i Tuuri) så nu har jag fått tröjan. Det står "SURE THING" på den och såhär ser den ut:

Av Sandra Skinnars - 9 mars 2013 08:08

Orkar inte med bloggen just nu. Kanske uppdaterar sen om jag vill/orkar. Men just nu sitter jag iaf och läser en bok som är sådär.

<3

Av Sandra Skinnars - 8 mars 2013 19:06

Av Sandra Skinnars - 7 mars 2013 15:57

God eftermiddag!

Nu har jag gjort läxorna och sitter i vardagsrummet och gör nada. Pratar lite med pappa typ. Ska åka med till skolan senare (simme ska på dragspels lektion) för jag lämnade gymnastik väskan i skolan så att jag skulle lippa att ta den i bussen. Smart Sandra! Och imorgon är det fredag och på lördag så aka jag kanske åka till stallet om det passar för Eleonor. Ska skicka och fråga nu. Sen ska jag ladda ner nå spel på iPhonen.

Av Sandra Skinnars - 7 mars 2013 12:13

Hej, nu ska vi ha engelska och sen modde. Men vi börjar om 3 min så nu ska jag gå. Just nu bild!

Av Sandra Skinnars - 6 mars 2013 20:07

Hej, när jag kom ur duschen så flätade jag håret så nu ligger jag i sängen med flätor (inbakade) och kollar bloggar, fb, insta osv. Men ska snart sova. Har väckning kl. 07.05 (finskt) för att packa gymnastik väskan. Ska skrinna, det är ju ganska kul. Godnatt!

Av Sandra Skinnars - 6 mars 2013 16:50

Hej sötisar! Hur har ni det? Jag har det bra. Sitter med iPhonen och skriver på KIK och lite såna saker. Har varit duktig och läst på engelska orden tills imorgon. Sen ska jag kolla om jag kan åka till stallet i helgen. Nu är det 2 dagar kvar till helg. Sen ca 2 och en halv vecka till så är det påsklov. Snart går jag ut 7:an och då ska jag ha den bästa sommaren hittills. Katinka kommer tillbaka och jag ska NJUTA såhääääääääääär mycket av sommaren och sommarlovet och allra mest tiden med Katinka. Älskar verkligen henne sjukt sjukt mycket! Min andra halva, mitt allt mer eller mindre. Se så fin hon är. 2 dagar före hon skulle åka till Solf.

Ovido - Quiz & Flashcards