Sandra Skinnars

Alla inlägg under september 2013

Av Sandra Skinnars - 20 september 2013 21:56

Hej! Idag var jag till stallet och körde Katinka. Det gick jätte bra.

Jag har liksom ingen motivation till bloggen nu just så jag tar bloggpaus över helgen.

Jag kan ju berätta vad jag har tänkt göra i helgen. Imorgon ska jag på "Bergö marknad" och sen tror jag att jag ska till stallet. Nen på slndag vet jag inte vad jag ska göra.

Idag har jag också uppdaterat min iPhone. Först gillade jag inte det nya men nu tycker jag att det är så mycket finare.

Funderar ni på om ni ska eller inte ska uppdatera så gör det!!! :)

Nej nu ska jag sova men ni ska he en riktigt skön helg. På måndag är jag tillbaka igen.

Av Sandra Skinnars - 19 september 2013 06:18

Hej! Jag ska skriva lite snabbt nu vad vi gjorde igår på ridlektionen.

Vi red snett igenom hela tiden (nästan) och först bara i skritt, sen i lätt trav, sen lätt trav med halt i mitten och sen kort trav genom hela. (Vi red kort sida, snett igenom, bytte alltså varv, kort sida och snett igenom. Det blev alltså ett kryss i mitten.) Sen skrittade vi kort sida och fattade galopp, gjorde en stor volt (2 varv) in till mitten bryta av till skritt och skritta kort sidan och sen ta galopp igen. Sen gjorde vi samma sak fast kort travade istället för skritt. Så vi lyfte galopp från kort trav. Det var lite svårare men det gick. Jag red på Sälli, han är inte min favorit häst kan jag säga. Han börjar bli så gammal och han är lite envis också. Så nej inte min favorit häst.

Nu byter vi samtalsämne. Idag så ska jag till skolan (what oh shit) sen ska jag hem (hehe). Nej men ärligt vet inte vad jag ska göra alls mer än det. Kanske skulle åka och köra Katinka. Men jag är riktigt trött just nu. Men nu måste jag gå! Ha en bra dag!!

Av Sandra Skinnars - 18 september 2013 21:01

Orkar inte blogga men vill säga godnatt iallafall. Berättar om dagen imorgon istället. Puss och godnatt!

Av Sandra Skinnars - 17 september 2013 20:58

Hej! Ligger nu i min säng och kollar på Idol.

Idag har jag varit jätte trött hela dagen typ men nu när jag ska börja sova så är jag piggare. Haha! Imorgon tror jag att jag kanske inte hinner blogga nånting. Men jag vet inte! Jag ska ju till Bergö på ridlektion så. Men jag ska försöka skriva nått. :) Men nu ska jag kolla klart Idol och sen ska jag sova. Puss och godnatt!

Av Sandra Skinnars - 16 september 2013 20:51

Hej! Idag har jag haft ganska chilldag tycker jag. Har läst matte, gjort finska läxan och läst fysik. Har matte förhör imorgon och fysik prov på torsdag. Men jag ska ju till Bergö på onsdag kväll så då hinner jag inte läsa så mycket på det. Och matte förhöret tycker jag att jag kan. Tar det på talang! :) Sen typ klockan 6-halv 7 så åkte jag upp till stallet för att longera Katinka och det gick riktigt bra. Hon var pigg men inte lika pigg som igår. Sen när jag kom tillbaka till stallet så tog jag bort flätorna som jag gjorde igår och hennes man och pannlugg var riktigt krullig och hon var så söt. Sen satte jag in henne i hagen och satte bort alla grejer och åkte hem och gick i duschen ich nu ligger jag i mon säng och ska sova, så godnatt! :)

Bild från igår! Ser ni hur tjock hon är?! Hehe!! :)

Av Sandra Skinnars - 15 september 2013 20:17

Hej! Förlåt för dålig uppdatering nu i helgen men i lördags gjorde jag inte mycket fram till typ klockan 16, då började jag fixa mig tills jag skulle på kalas till Sonja och Sandra och gud vad vi hade roligt. Vi hade lite roliga lekar eller väldigt roliga lekar. Haha! Börjar ligga i min säng här nu och flina när jag tänker tillbaka på den kvällen. Vi åt tacos och sen på kvällen så åt vi godis, popcorn och ostbågar och tittade på en film och skrattade så in i... Haha! Jag kom hem typ 22 så orkade inte blogga då. Men här kommer en bild på Sonja, Sandra och Emilia när vi åt tacos. Tack för en j*vligt rolig kväll töntar! <3

Idag har jag varit och skrivit in mig till skriftskolan. Så nu börjar jag med det också... Sen hem och äta och sen åkte jag med mamma och handlade lite och sen åkte jag till stallet. Borstade Katinka och flätade hennes man och pannlugg och hon blev så söt. Sen satte jag på henne selen och jag fick knappt fast den i första hålet ner ifrån. Haha! Tjockis! Körde henne hit hem till mig och började köra runt på en stubbåker. Och hon vart så glad och pigg och började galoppera med kärran efter och sparka bakut och allt möjligt så bestämde mig för att ta bort kärran och använda tömmarna som longeringslina och hon sparkade bakut och gasade runt. Haha! Satte fram ett litet hinder (om man nu kan kalla det så) och hon var så duktig. Hon blev lite svettig nog. Men hon har börjat få sin vinterpäls nu (eller för nån vecka sen) så det blir säkert fortare varmt för henne nu. Därför flätade jag manen på henne också för hennes man är så tjock. Här har ni sötisen själv på bild! <3

Bilden är tagen före hon rullade sig...

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Godnatt! :)

Av Sandra Skinnars - 13 september 2013 21:15

Hej nu ligger jag i min säng och kollar fångarna på fortet, eller det är paus nu. Men ändå liksom. Idag hade jag ju löptest och jag sprang på 8.48 min tror jag. Klart det skulle kunna vara bättre men också sämre. Men nu har jag bestämt att jag ska börja åka ut och springa typ 3 gånger i veckan. Jo visst lycka till med det Sandra. Haha!

Imorgon ska jag... Ja, jag vet inte vad jag ska göra mer än att åka till Sonja och Sandra och ha det kul. Längtar!! Jag kommer väl knappt kunna gå imorgon. Jag har så ont i mina ben sen vi sprang men det löser nog sig.

Nästa onsdag ska jag åka till Bergö med Eleonor och vi ska och rida. Vet inte vad vi ska göra men det blir roligt i vilket fall som helst. Men nu ska jag kolla klart fångarna på fortet och sen ska jag sova. Puss och kram!

Av Sandra Skinnars - 13 september 2013 16:53

Hej! nu ska jag gå ut och fotografera lite men ni borde lyssna på den är låten. Jag älskar den och den har varit på en längre stund här hos mig nu.

Ovido - Quiz & Flashcards