Sandra Skinnars

Alla inlägg under september 2013

Av Sandra Skinnars - 13 september 2013 06:00

Glömde att berätta igår att på lördag, alltså imorgon så ska jag till Sonja & Sandra för de har fyllt år och de ska ha ett litet kalas. Jag, Sonja, Sandra & Emilia K. ska dit. Vi ska göra tacos och ha frågesport och lite annat roligt. Det ska bli riktigt roligt iallafall.

På söndag var det ju meningen att jag skulle på hopptävling men jag fick avanmäla (vet inte om det heter så) mig, för att man ska skriva in sig till skriftskolan på söndag. Först blev jag riktigt arg men sen tänkte jag att det kommer fler tävlingar. Men jag var riktigt taggad till hopptävlingen så det var lite synd nog... Men sånt är livet!

Ja, god morgon förresten! Nu är det äntligen fredag. Eller egentligen vet jag inte om jag kan säga äntligen för jag tycker att dagarna bara flugit i väg men ändå känns det länge sen det var måndag så jag vet inte. Jag skrev ju igår att jag kanske skulle och köra Katinka och det tror jag att jag ska göra ikväll för efter skolan ska jag cykla hem och då kommer jag vara helt slut efter gymnastiken när vi har sprungit 1,5 km men pojkarna springer ändå 2 km. Hehe! Nej nu ska jag gå upp och börja göra mig i ordning. Ha en riktigt bra dag så ska jag skriva nått inlägg sen. :)

Av Sandra Skinnars - 12 september 2013 21:19

Tänk att snart halva september har gått. Detta år är slut om 3 och en halv månad ungefär. Vad ska ni göra resten av detta år?
Jag ska:
-försöka göra bra ifrån mig i skolan
-vara i stallet ganska mycket
-åka till Puerto Rico 26 december och stanna där 2 veckor, alltså är vi borta över ny år och när bloggen fyller ett år
-jag har haft bloggen i ett år andra januari och då är jag som sagt i Puerto Rico. Jag startade bloggen på kvällen andra januari men skrev mitt första inlägg först tredje januari men klart att bloggen kommer firas andra januari

Det var lite saker jag ska göra nu resten av 2013. Jag vill jätte gärna veta vad ni ska göra resten av året också, roligt att läsa.

Jag tycker att det här året har gått väldigt snabbt, känns som om vi just skålade när klockan slog 24 och sa "Gott Nytt År"! Helt sjukt vad tiden går. Hehe!

Igår var jag ju på ridlektion med Torsten. Det gick riktigt bra. Tränade på att ta halt med hjälp av sittsen och inte bara dra i tyglarna och sen tränade vi också på att hålla honom koncentrerad på arbetet och inte på nått annat.

Idag har jag varit i skolan och sen ikväll var jag ut och sprang och gick 1,5 km, alltså det vi ska springa imorgon på gymnastiken och det var riktigt skönt att sätta musik i öronen och springa (och gå). Heh!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Kanske jag åker upp till stallet och kör Katinka. Hon är på hårdbantning nu! Hon har blivit så tjock!

EN MÅNAD SEN TYP Det syns kanske inte så bra men hon har blivit tjock. Om jag säger så här. På första bilden, som är tagen när hon kom till Lolax i våras, så är selen fast spänd i andra hålet upp ifrån och nu är den fast spänd i andra eller första hålet ner ifrån...

Nej god natt nu! Det här inlägget blev väldigt långt nu men det gillar ni väll hoppas jag. Imorgon är det fredag! Tjohoo! Sov riktigt gott!

Av Sandra Skinnars - 10 september 2013 21:25

Hej! Sorry för att jag inte satt upp dagens outfit nå ännu idag men den kommer att komma längst ner i detta inlägget.

Idag har jag ju varit på hopplektion och det gick riktigt bra för alla. Men Nina föll av en gång men det var inget farligt. Vi red en bana med bommar och ett kryss på kanske 40-50cm jag är inte riktigt säker. Men det gick riktigt bra så nu är vi redo för tävling på söndag.

Imorgon har jag finska förhör, men det tror jag kommer gå ganska bra för det är ganska lätt och sen ca 10 före 4 ska jag åka upp till stallet och jag och Eleonor åker på ridlektion. En halv timme var ska vi rida på Torsten. Hoppas att det går bra.

Nu ska jag sova! Sov gott alla! :)

Dagens outfit:
Trekvartsärmad tröja från H&M
Mörkgråa jeans från Cubus
+strumpor :P

Av Sandra Skinnars - 10 september 2013 06:05

Jag är så sjukt trött just nu så vill bara dra upp täcket högre och sova hela dagen. Men det går inte jag ska till skolan och sen på hopplektion och läxor ska göras. Och sen imorgon ska jag på ridlektion. Så taggad på båda två. Men nu ska jag snart börja göra mig i ordning för skolan. Ska ta kort på dagens outfit sen också så att ni får se den. Ha en bra dag! :)

Av Sandra Skinnars - 9 september 2013 20:23

Hej! Idag har jag inte gjort nått speciellt alls. Jag har varit i skolan, läst tyska och tagit det lugnt. Så inget intressant att berätta.

Imorgon ska jag först åka i skolan förstås och sen ska jag göra så många läxor som jag hinner före jag ska cykla till "päronhallin" och vänta på Nina och så ska vi hämta Sonja och Sandra och så ska vi åka på hoppträning. Ungefär kl.17.45 skulle vi åka tror jag.
Sen på onsdag så ska jag med Eleonor på ridlektion. Vi ska dela på en timme med Torsten så jag ska rida honom en halv timme. Vet ingen tid ännu men.
På torsdag har jag inget planerat.
På fredag inga planer men funderar på om jag ska åka och rida Rappen...
Lördag har jag inte heller några planer.
Söndag är det hopptävling. Inget att skryta om för jag, Sonja och Sandra ska bara vara med i bomklassen.

Av Sandra Skinnars - 8 september 2013 21:11

Hej! Sorry för sämsta uppdateringen men jag hinner inte blogga mer än såhär så ni får vara nöjda.

Jag minns inte när vi kom hem från villan men senast 12 var det nog tror jag. Var på datorn en stund först och sen läste jag läxorna och typ halv fyra skickade Eleonor om jag ville komma upp till stallet och rida Torsten lite. Självklart ville jag det! Vi var på en stubbåker så först skrittade jag bara runt och sen skrittade jag över två små små hinder. Sen testade jag trava lite med honom också. Vårt bästa pass hittills. Han har verkligen blivit mycket lugnare. Det gick verkligen riktigt bra. Man rider nästan honom på ett annat sätt än vad man rider på ridskolehästarna som finns på ridskolan dit jag brukar vara nån gång. Han är verkligen ingen nybörjarhäst!

Sen när jag kom hem så gick jag i duschen och nu har jag kollat på tv men ska snart försöka sova lite.

Imorgon är det måndag, igen. Nej men skönt när man börjar komma in i rutinerna nu igen. Men nu ska jag sova så hörs vi väl imorgon nån gång.

That kvalitet! Nää! God natt!

Av Sandra Skinnars - 7 september 2013 12:53

Igår orkade jag inte blogga. Cyklade till och från skolan och gud vad det blåste motvind hem. Det stod ju still kändes det som och jag trampade för liv och död. Ne, kanske inte men tungt gick det! Sen kvart över fem träffade jag Sonja och Sandra och vi cyklade till stallet. Blåste inte lika mycket då längre som tur var. Haha! Först hämtade vi hästarna ur hagen. Jag tog Tindra, Sonja tog Rappen och Sandra tog Tina. Vi borstade dem och satte barbackagjorden på Rappen, sadel på Tina och selen på Tindra. Jag och Sonja skulle rida två på Rappen så vi satte barbackagjorden på honom så att hon som satt längre fram skulle ha bättre balans för vi ville testa trava och Sandra skulle rida Tina. Det gick riktigt bra. Ingen föll av iallafall. Hehe!

Just nu ligger jag uppe på loftet på villan och lyssnar på musik och skriver det här inlägget. Vi ska vara här tills imorgon nångång. Jag hoppas att vi inte är här så länge så att jag kanske kan åka till stallet och köra Katinka på en stubbåker eller så tömkör jag henne så får jag också röra på mig för vi har löptest nästa fredag alltså denna fredag. :) Lycka till Sandra. 1,5 km ska flickorna springa och pojkarna ska springa 2 km. Jag kommer vara helt slut efter om jag inte kör hård träning nu sådär bara mitt i allt. Jag har sämsta kondisen alltså. Nej nu ska jag sluta babbla. Ni ska ha det jätte bra nu då! Puss!

Oj sötis! Jag saknar dig!

Av Sandra Skinnars - 5 september 2013 21:06

Blev inget stall idag. Nina hade migrän så det blir imorgon istället. Men nu ska jag sova. Vaknar till en fredag och helg. Gillaa! :)

Hehe

Ovido - Quiz & Flashcards